Reviews for 't Schoon Lier

29 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
29 reviews
date score
CarolineOortman
Reviewed on 23/10/2016

reserveren ging vlot, service was heel goed...

reserveren ging vlot, service was heel goed en het eten was lekker en prijs-kwaliteit

KristineHuyens
Reviewed on 16/09/2016

'T eten was lekker en verzorgd. De bediening...

'T eten was lekker en verzorgd. De bediening vriendelijk en correct. 1 minpunt : voor 22 u begint men al de lichten te doven, de verduistering naar beneden te laten. Men zegt nog juist niet dat't tijd is om naar huis te gaan. Spijtig!!!

Hilda D.
Reviewed on 22/07/2016

relaxe sfeer; lekker eten, vriendelijk service!...

relaxe sfeer; lekker eten, vriendelijk service!

Hilda D.
Reviewed on 13/07/2016

gezellig, no stress, lekker eten voor een eerli...

gezellig, no stress, lekker eten voor een eerlijke prijs

kellymatthieu
Reviewed on 21/07/2015

In 1 woord WOW

Gisteren 20 juli zonder reservatie bij drukke bezetting met een vriendelijke glimlach onthaald en een mooi gedekte tafel toegewezen gekregen dat begon dus al goed voor ons! De jeudige en aangename bedoening ging verder door die enthousiaste meid in jullie zaak, wat een aangenaam gevoel als klant dit mag even gezecht worden! Dan onze mosseltjes waren een TOPPER na aanraden van jullie top personeel ze kon ons overtuigen met een lach om deze te proberen wel wij waren ze verrast dat een simpel gerecht zo overheerlijk kan zijn en dan de aanbevolen wijn geweldige keuze van jullie glimlachse bediening Op en top TOP! Knap doe zo verder en een pluim voor meid in de bediening wat een aangenaam gevoel als klant!

placeholder
DirkBulcke
Dirkrecommends this restaurant for:
Reviewed on 22/05/2015

om snel te vergeten

We dachten iets speciaals mee te maken via de Sodexo lunch days, maar kwamen toch ietwat bedrogen uit. Niet alleen bleek er iets misgelopen te zijn met het doorgeven van onze inschrijving aan het restaurant, ook het feit dat niet van de kaart mocht worden gekozen was (voor ons dan toch) een verrassing. Blijkbaar ook voor de keuken, want we moesten meer dan drie kwartier wachten tussen het voor- en hoofdgerecht. De maaltijd was redelijk (alhoewel het vet waarin de kroketten werden gebakken toch wel aan vervanging toe was) maar, toegegeven, de bediening was zeer vriendelijk en de kelner was zelf zeer verveeld met de vertraging. Kortom, ik denk niet dat wij nog gebruik gaan maken van toekomstige Sodexo lunch promoties.... :)

KarinVan Camp
Karinrecommends this restaurant for:
Reviewed on 19/05/2015

lunch

een vlugge lunch met ons 2 was prima, goede en vriendelijke bediening en we hebben zeer lekker gegeten en het glaasje wijn erbij was top

placeholder
TineVan Olmen

Hier kom ik terug!

Ik ben nogal kieskeurig wanneer het op eten neerkomt, maar 't schoon lier was echt SUPERLEKKER! Mijn steak was perfect gebakken en lekker mals. Soms ga ik in duurdere restaurants en dan zitten er of terwijl pezen in, of terwijl is hij niet goed gebakken. Ook de pepersaus is een aanrader! Frietjes zijn zoals ze moeten zijn, goed gebakken en lekker krokant. De ober was heel vriendelijk, je ziet dat hij ervaring heeft... Een dikke pluim voor kok en personeel! Als het goed is, mag het ook gezegd worden :) Ik kom snel terug!

BartVan Bladel

Een aanrader

we hadden het vleesmenu genomen en dit was van voor- tot en met nagerecht lekker. Enige minpunt was dat het een zeer drukke avond was en ze ons initieel wat vergeten waren. Het duurde te lang voordat iemand kwam en het was pas nadat we iemand riepen dat men de bestelling kwam opnemen. Al is het dat ze al de aperitief noteerden. Dat zou het wachten alvast aangenamer gemaakt hebben. Verder niets aan te merken.

PatrickSomers

uitsstekend restaurant

lekker eten in een aangenaam kader

date score