Fra Bartolo

update restaurant details
Florent Van Cauwenberghstraat 12 2500 LIER

Kitchen

Italian

Closing days

Sunday - Monday

Contact

Show phone number

Info

3 persons have written a review about FRA BARTOLO

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

7.5 Based on 3 reviews
Service
Quality
Atmosphere
AAAGourmet van Aalst
9 Favorites
7 Reviews
Reviewed on 04/01/2017

Vegetarische lasagna (take out)

Een calloriebom door de absurde hoeveelheid kaas. Kaas is het enige ingrediënt dat je proeft. Zo hoort een verse huisgemaakte lasagna niet te smaken.

placeholder
Jan Van de Velde
0 Favorites
2 Reviews

klant is niet altijd koning

eerste bezoek, lekkere prosecco en erwtensoepje als amuse. Dan de tonijncarpaccio die goed was en ruim van portie en de salade met boschampignons, valse noot ik had zand in enkele chanterellen. Ik meld dit en er word mij geantwoord dat het zwarte peper is. Ik ken heus wel het verschil hoor, maar goed. Als hoofdgerechten nemen we de skrei met pasta, kerstomaatjes en kappertjes dit is al vrij zout. Maar mijn saltimbocca slaat werkelijk alles dit is een aanfluiting van de italiaanse keuken: gezooid kalfsvlees in een extreem zoute saus met een handvol overheersende salie...ik meld dit wederom en krijg als antwoord: het is hier altijd zo en wij vinden het lekker, nu ik niet. Om het goed te maken krijg ik een lekkere pannacotta met bosvruchtensaus en word er nog koffie aangeboden...

Noëlla Heylen
38 Favorites
29 Reviews

Zoals altijd uitstekend! Een kleine kaart,...

Zoals altijd uitstekend! Een kleine kaart, maar er staat wel altijd iets tussen de 3à4 voorgerechten en een 5tal hoofdgerechten. De Italiaanse touch is meer dan geslaagd en geapprecieerd! Bovendien wordt er een uitstekende prosecco geserveerd. Een aanrader.

Alle beoordelingen van dit restaurant