Zowel het eten als de bediening zijn top.Nog...
Zowel het eten als de bediening zijn top.Nog nooit teleurgesteld buiten gekomen.
Vriendelijke ontvangst en bediening die ook tijd nam voor een korte babbel. Interessante suggestiemenu met verzorgde, lekkere gerechten. Het voorgerecht kwam zeer snel maar op het hoofdgerecht moesten we iets te lang wachten. Een aangename restaurant avond in de eigen regio.
Lekker gegeten,altijd nieuwe suggesties en vriendelijke bediening
Goede bediening lekker eten gezellig
Zoals gewoonlijk lekker eten en een goede service.
Altijd super bediening en lekker eten! Wij komen altijd graag langst! Het vlees was overheerlijk en supermals!
Opnieuw zeer lekker gegeten in goed gezelschap. Steeds een toffe bediening en aangenaam ontvangst.
Heel vriendelijk personeel, aangename, ontspannen sfeer en heel lekker eten. Hier komen we zeker terug.
Alles was perfect in orde, zo verzorgt en aangenaam. De bediening was heel vriendelijk en hulpvaardig,en een attentie voor mijn verjaardag maakte het helemaal af. Bedankt en tot de volgende keer. Groetjes Liliane,