Gezellige omgeving.. eten lekker Mss een zoutje...
Gezellige omgeving.. eten lekker Mss een zoutje bij den aperitief of brood met olijfolie..
Goede bediening, goed eten in een aanggenaam interieur
Het eten was lekker. Goede bediening
SUPER mooie locatie Super lekker gegeten Super toffe uitbaters Super vlotte vriendelijke bediening Dus tot ne volgende
Te weinig tijd tussen het brengen van een aperitief en het opdienen van de gerechten ( nog geen 5 min !) Vol au vent : te waterig, te veel saus en weinig vlees Ribbekes : nauwelijks groenten erbij. We zijn - tot nog niet zo lang geleden - altijd zeer tevreden geweest over de keuken , en nu merkte ons hele gezelschap (8 personen) op dat het niveau gedaald is naar gemiddelde taverne. Jammer! Herpak het vroegere elan !
Goeie service, heerlijk eten en een mooi kader! Wij komen altijd terug… Hopelijk geen prijsstijgingen meer want sommige gerechtjes zijn wel duurder geworden en op de grens van ok.
Een hele lekkere rogvleugel gegeten mmmm ... Aangename bediening. Mooi kader!
Gezellig terras Fijne bediening Verzorgd eten
Kader zeer mooi, gezellig tafelen. Bediening goed. Eten was lekker maar wat aan de dure kant zeker omdat er iets op tafel kwam dat niet gevraagd was.