Average 6.6 Score based on 7 reviews

'T HEIHOEVEKE
'T HEIHOEVEKE
'T HEIHOEVEKE
'T HEIHOEVEKE
'T HEIHOEVEKE
'T HEIHOEVEKE

't Heihoeveke

update restaurant details
Heidehoeven 12 2980 ZOERSEL

Kitchen

Belgian-French

Closing days

Thursday

Contact

Show phone number Email Website Facebook

Info

Facilities Terrace Atmosphere Farm
Payment methods Master Card, Visa, Bancontact

7 persons have written a review about 'T HEIHOEVEKE

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

6.6 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
nico v. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 08/09/2016

zeer goed eten en leuk speeltuin...

zeer goed eten en leuk speeltuin

Wanda Driesen
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 07/05/2016

Eindeloos wachten en versleten speeltuin

Als je wil ervaren hoe het is om onzichtbaar te zijn, ben je hier op het juiste adres. De twee serveersters, een oude vrouw en een jonge, slagen erin je straal te negeren. Met de blik op oneindig passeren ze op minder dan een meter van klanten die vergeefs proberen hun aandacht te trekken. Na twintig minuten had ik zelfs nog geen menu en heb ik het voor bekeken gehouden. Van het uitzicht op de speeltuin word je ook niet vrolijker. Een wankele afsluiting, bij de ingang een struikelmat met omgekrulde hoeken en een collectie speeltuigen die betere tijden hebben gekend. Ik probeer verzachtende omstandigheden te verzinnen. Misschien hebben ze de zaak net overgenomen en geen tijd gehad om de speeltuin onder handen te nemen? Misschien zijn ze onderbemand door onvoorziene omstandigheden en weten ze niet hoe hiermee om te gaan? Nee hoor! Een jaar geleden hebben andere klanten net hetzelfde ervaren: tergend lang wachten en versleten speeltuin. Dat je uit negatieve feedback kan leren, hebben ze hier duidelijk niet begrepen.

Robine Van Campen
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/04/2015

Eindeloos wachten

Op het eten was niets aan te merken, maar de service was ondermaats! Een vol terras werd bediend door 1 (!) meisje, duidelijk een gebrek aan personeel op een zonnige dag als vandaag. Wij hebben zelf 2u45 moeten wachten op ons eten!! De bazin hield zich veilig binnen terwijl het meisje alle klachten van de klanten moest incasseren.

An Gillis
0 Favorites
4 Reviews
Reviewed on 13/04/2015

Gezellige taverne, op te frissen

Het is een knusse, gezellige taverne met een heel leuk en mooi terras. Jammer van de zeer slechte toestand van de speeltuin. Ik woon vlakbij, maar kom hier niet graag omdat de speeltuigen voor de kindjes erg verouderd/stuk zijn. Verder hebben we in de zomer eens filet pur besteld, waar we echt niet mee hadden gegeten, een schandalig klein stukje vlees. Hopelijk was dat een spijtig voorval. Er is heel wat potentieel, maar de speeltuin zou dringend vernieuwd/opgefrist mogen worden... Het valt me ook vaak op dat er weinig volk is, dus ik denk dat er meer mensen zo over denken.

Luc De Jonghe
10 Favorites
18 Reviews

Pretentieloos tafelen in een gezellige atmosfee...

Pretentieloos tafelen in een gezellige atmosfeer , vooral op het buitenterras, alleen moesten wij nogal lang wachten (1u) vooraleer de eerste gang van het menu op tafel kwam.

Tom De Bast
0 Favorites
1 Review

prima restaurant ! grill is echte aanrader oo...

prima restaurant ! grill is echte aanrader ook andere schotels zijn prima bijkomend pluspunt is de rustige buurt

Erika Koninckx
3 Favorites
5 Reviews

We komen hier zeer regelmatig, gril op de steen...

We komen hier zeer regelmatig, gril op de steen de specialiteit is zeeer leuk! Eten heel lekker, en bij ons is de bediening meestal wel goed geweest! Heel gezellige sfeer!

Alle beoordelingen van dit restaurant