Zeer mooie zaak. Rustig gelegen. Heel lekker...
Zeer mooie zaak. Rustig gelegen. Heel lekker gegeten. Borden mooi verzorgd en voldoende. Eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke bediening. Een aanrader.
Super vriendelijk en erg lekker daar, gewoon top bij Pascal, Beau en team Diner'O! Schitterende locatie, altijd weer een mega gezellige belevenis.
Vriendelijk personeel, eten kwam snel door. Topkwaliteit, niks op an te merken.
Heel mooi ingericht gebouw en heel lekker gegeten + supervriendelijk personeel.Toppertje
Heel mooie zaak , vriendelijk personeel en lekker gegeten . Prijs/kwaliteit goed
Vriendelijke bediening en lekker eten
We waren er voor de eerste keer. Wat een super aangename verrassing. Hele mooie locatie, super mooie inrichting, mega vriendelijk personeel en heel lekker gegeten. En dat voor een eerlijke prijs! Topper! We gaan zeker en vast nog terug.