Het eten en service, het buiten eten (25°)...
Het eten en service, het buiten eten (25°) deed de rest ! komen zeker nog af.
Het eten en service, het buiten eten (25°) deed de rest ! komen zeker nog af.
Wij komen al een aantal jaren. Nog nooit waren we ontgoocheld ! Keer op keer zijn alle gerechtjes top, super lekker, super verzorgd. Didier is een super kok en Delphine een top gastvrouw. Zeer vriendelijk personeel. Bij mooi weer kan je op het mooie terras. Je kan ook gerechtjes afhalen. Voor ons hoort Maison D bij de top.
Hadden gekozen voor petit D. het was zeer lekker, en een vlotte en vriendelijke bediening
Mooi en rustig kader. Gepaste en vriendelijke bediening. En zeker : zeer verfijnde keuken. Een topper.
Altijd in orde, zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Eten is altijd heerlijk!
Heel vriendelijk onthaal, goede bediening, mooie locatie, super lekker eten! Voor herhaling vatbaar!
heel tevreden, van de bediening, interieur, eten !!!! we gaan teruggaan binnenkort, ik kan het aan iedereen aanraden!!!
Zoals steeds, opnieuw overheerlijk gegeten. Borden zijn bovendien echte schilderijtjes. Heel vriendelijke, uitstekende bediening.
Alles verliep zeer vlot. Vriendelijke bediening. Heerlijke gerechten. Top ervaring