Super lekker! Gezellig terras...
Super lekker! Gezellig terras
Kader, bediening, prijs-kwaliteit verhouding, alles dik in orde! Blij dat we dit weer kunnen meemaken!
Zeer lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bediening en aangenaam zitten op het overdekte terras. Wij gaan zeker terug!
Heerlijk, verzorgd... kortom TOP
Lang naar uitgekeken om opnieuw eens op restaurant te kunnen gaan. Genoten van lekker eten en aangenaam ingericht terras.
Beste Ik heb geboekt voor een tafel van 4 , was er zelf niet bij. Ik heb de vraag gesteld aan de personen die op restaurantbezoek bij u zijn geweest. Ze waren zeer tevreden. Geen klachten. Dank u voor de goede service Ann
Lekker eten voor een redelijke prijs, goede bediening leuke sfeer en setting.
De smaken en presentatie van de gerechten waren memorabel lekker!!! Ook de alcoholvrije apero smaakte verfijnd. Vlotte bediening, en onder de grote parasol was het zalig genieten.
We namen het 3 gangen Menu met wijn arrangement. Vlotte en vriendelijke Bediening, Kregen vooraf Lekkere Hapjes, bij het Apero. Een verassend lekker en mooi gepresenteerde voorgerecht en hoofdgerecht. Mijn echtgenote kreeg op haar verzoek een aanpassing van het menu. Zoals steeds was alles Tip Top in een ontspannend kader.