Desire De Lille

Schrijnwerkersstraat 14-18
2000 ANTWERP  (   )

Kitchen

Snacks

Closing days

Open 7/7

Contact

Show phone number Website Facebook

About this restaurant

Very Important Pancakes
De lekkernijen van Désiré De Lille zijn er echt voor iedereen. En dat kunnen we bewijzen ook. Naast jonge gezinnen met vrolijke kinderen, hongerige studenten en verliefde oudere koppeltjes mochten wij al heel wat BV’s in onze tearoom verwelkomen. Die mooie herinneringen willen we graag met jullie delen. Bekijk hier de foto’s van onze VIP’s, of Very Important Pancakes.


facebook

Info

Facilities Terrace Atmosphere Authentic surroundings
Payment methods Sodexo Lunch Pass®, Sodexo Card®

2 persons have written a review about DESIRE DE LILLE

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

4.5 Based on 2 reviews
Service
Quality
Atmosphere
placeholder
Nicole Dufait
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 07/03/2016

Niet zo positief

Bij Desire de Lille geweest in Antwerpen op een zaterdagnamiddag met bezoekers die de stad niet kennen maar die de naam hadden gezien in een must-do in Antwerpen artikel. Grote tegenvaller. De dienster was onvriendelijk en totaal onpersoonlijk (is normaal want het is daar een fabriek), de geflambeerde pannekoek was een pak deeg in een chemische brol appelsiensaus met 2 bollen vanille ijs met een verdachte smaak (logisch als ik achteraf de bakken met ijs zag staan in de keuken). De pannekoek was totaal niet goed gebakken. Zelfs de koffie trok op niets en een toiletbezoek kost nog eens 0,40 cent per persoon extra. Niets charmant aan deze zogezegde must-do in Antwerpen. Bovendien stonden er in de keuken enkel studenten die volgens mij niets van bakken en braden kenden. Niets positief.

Christophe Knuysen
1 Favorites
2 Reviews

Altijd lekker, snelle en vriendelijke bediening...

Altijd lekker, snelle en vriendelijke bediening, gezellig tuinterras in de zomer. Ik kom hier vooral voor de foorspecialiteiten.

Alle beoordelingen van dit restaurant