Good 7.7 Score based on 14 reviews

placeholder

Ferrier 30

update restaurant details
13/20 Gault&Millau
Leopold de Waelplaats 30
2000 ANTWERP  (   )

Kitchen

Italian

Closing days

Wednesday

Contact

Show phone number

Info

Facilities Air conditioning, Dogs allowed, Terrace Atmosphere Contemporary surroundings
Payment methods American Express, Diners Club, Master Card, Visa

14 persons have written a review about FERRIER 30

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

7.7 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
placeholder
Ingrid Waumans
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 28/03/2016

Verontwaardiging

Het is reeds enkele maanden geleden maar ik heb het kaartje bijgehouden om zeker nog te reageren. Eerst en vooral de truc van de wijn. We kiezen de goedkoopste rosé op de kaart - al prijzig genoeg - maar spijtig genoeg was deze wijn juist op - en er staan maar 2 soorten rosé op de kaart ... Enkel een duurdere fles was nog voorradig. Na bijna een 1/2 uur besefte de ober dat ook rosé gekoeld wordt, hij neemt een ijsemmer en begint in zijn neus te peuteren boven de opening van de fles, ik moet zeggen dat de wijn me niet meer gesmaakt heeft. Het eten is niet slecht maar duur voor wat het is. Ik ga alvast niet meer terug naar Ferrier 30!

Kelly. Rochtus.
1 Favorites
1 Review

Eten Was Duur En Het Niet Waard

Wij zijn er met 4 personen gaan eten op het terras. Zeer dure menukaart. Eten was niet slecht maar zeker ook niet goed! Kleine porties. 1 personeelslid was zeer onbeschoft en helemaal niet vriendelijk! Het resto bleek veel belovend te zijn maar bleven op onze honger zitten! Kortom: geen aanrader !

placeholder
Veerle Goethals
0 Favorites
2 Reviews

Keuken van beginneling

Mooi kader doch eten ondermaats : korst gemarineerde tonijn taai, koriander niet fijn gesneden spinaziehoopje met daarop grote niet-gare grietfilet, weinig smaak... kleine portie knolselderpuree semifreddo als dessert .. gekocht bij Hanos?? We gaan niet meer terug, jammer

Alain Guiette
0 Favorites
12 Reviews

Al dikwijls bij Ferrier 30 gaan eten, en steeds...

Al dikwijls bij Ferrier 30 gaan eten, en steeds een zeer constante ervaring: zuivere eenvoudige gerechten die met zeer verse en smaakvolle producten bereid zijn. De kaart is eerder beperkt maar dit komt de kwaliteit ten goede. Mooi wijnkaart, weliswaar aan de duurdere kant, maar je krijgt dan ook goede wijnen gepresenteerd. Waar Ferrier 30 wel aan mag werken is een iets vlottere en vriendelijkere bediening, met de "smile". Nu verloopt alles soms chaotisch, bediening is soms aan de brutale kant, zaken worden vergeten, etc... Maar ondanks dat toch een vaste waarde!!

www.antwerpisthenewparis.com www.antwerpisthenewparis.com
1 Favorites
13 Reviews

this isn't my first choice for italian food...

this isn't my first choice for italian food in the city, but makes the top 3. the food is fresh and the service is good. it's 'chicer' than my top choice, i famosi, so if it's a special occasion or you are bringing guests, this may be the more attractive choice.

Johan Merlevede
21 Favorites
20 Reviews

Bijzonder lekker gegeten. Mooie omgeving, stijl...

Bijzonder lekker gegeten. Mooie omgeving, stijlvol ingericht. Ik was bijzonder gecharmeerd door de Franciacorta-aperitief. De schotels zijn perfect bereid en creatief opgediend. Lekkere wijnen, vriendelijke en efficiënte bediening.

Gaetano Ricchetti
0 Favorites
4 Reviews

Zeker een aanrader! Het is een rustgevend resta...

Zeker een aanrader! Het is een rustgevend restaurant! We zaten in de Lounge, was gezellig, goeie muziek die paste bij het gezelschap! niet een snelle muziek, echt rustgevend.. Bediening was vriendelijk en spontaan, we konden er een praatje mee maken.. Alleen de dames van de bediening vond ik iets minder vriendelijk, maar dat zal aan het weer gelegen hebben waarschijnlijk. Prijs/kwaliteit vond ik het zeker en vast goed! Ik heb een Risotto met asperges en scampi's besteld, mijn gezelschap had rundsvlees besteld. Dit vlees was mooi gebakken en gesneden, het waren allebei lekkere gerechten, alhoewel het sausje bij de rundsfilet was voor mij iets te zoet.. wat een aangename verrassing was.. Ik kom zeker en vast terug voor de Risotto, dit was Heel goed klaargemaakt, perfect op smaak, niet te zacht, het was zeker Geen 'rijstpap'! Zeker een aanrader voor mensen die is goed willen gaan eten.. I'll be back!

gigi stappers
0 Favorites
2 Reviews

mooi interieur,vrij kort bijeen en slechte...

mooi interieur,vrij kort bijeen en slechte akoestiek,zeer veel rumoer,wél lekker al was het vrij prijzig,beste witte half droge wijn ooit gedronken

herman tierens
1 Favorites
1 Review

trendy restaurant,bij goed weer best gezellig...

trendy restaurant,bij goed weer best gezellig terras, goede bediening, prijs/kwaliteit.zeker een aanrader voor de lekkere gerechten en de wijnen.het 2de seizoen dat ik er bijna wekelijks ga eten.het restaurant is alle dagen druk bezet.

Paul Arts
5 Favorites
4 Reviews

Bediening uiterst vriendelijk en bekwaam. Zoals...

Bediening uiterst vriendelijk en bekwaam. Zoals eerder aangegeven staan de tafeltjes wat dicht op elkaar. Eten is mooi van eenvoud. Alles puur en bijzonder van smaak. Dit is het tweede, maar zeker niet het laatste bezoek

Alle beoordelingen van dit restaurant