Reviews for 't Of In Hove

263 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.7
263 reviews
date score
AnnickVan Daele
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/04/2017
Annickrecommends this restaurant for:

Het was onze 1ste keer, iedereen was tevreden...

Het was onze 1ste keer, iedereen was tevreden met z'n keuze, leuk kader, vriendelijke bediening, lekker eten

wimDe Neef
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 18/04/2017
wimrecommends this restaurant for:

Perfecte familierestaurant, ruime speelmogelijk...

Perfecte familierestaurant, ruime speelmogelijkheden...

DimitriVan de Peer
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/04/2017
Dimitrirecommends this restaurant for:

Zeer lekker eten en heel goede bediening. Wij...

Zeer lekker eten en heel goede bediening. Wij komen zeker nog eens terug.

IrisDemesmaeker
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 14/04/2017
Irisrecommends this restaurant for:

Lekker - ongedwongen sfeer...

Lekker - ongedwongen sfeer

KevinBeeckaert
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 14/04/2017
Kevinrecommends this restaurant for:

Altijd lekker, goede service, vriendelijk,...

Altijd lekker, goede service, vriendelijk, vlotte bediening, heel gezellig!

MarcelVan Moer
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 20/03/2017
Marcelrecommends this restaurant for:

Buitengewoon goede kwaliteit en presentatie...

Buitengewoon goede kwaliteit en presentatie van de hele menu - TOP voor Brasserie. Menig restaurant kan hier net of net niet aan tippen. Vlotte no-nonsense en gemeend vriendelijke bediening. Meer dan een aanrader - wij gaan alvast terug !

TimothyVan Gastel
0 Favorites
3 Reviews
Reviewed on 20/03/2017
Timothyrecommends this restaurant for:

Heel tof restaurant om met kinderen te bezoeken...

Heel tof restaurant om met kinderen te bezoeken. Heel kindvriendelijk en toch aangenaam en gezellig kader. Lekker eten ook. De speeltuin buiten is groot en leuk voor kinderen van verschillende leeftijden.

ALAINEHLINGER
0 Favorites
19 Reviews
Reviewed on 19/03/2017
ALAINrecommends this restaurant for:

We hadden geresreveerd voor de Resto Days....

We hadden geresreveerd voor de Resto Days. De soep was heel lekker, het hoofdgerecht ook (schol in een bouillon van eekhoorntjesbrood). De porties waren niet groot, ik had graag een beetje meer soep gehad en een iets groter stuk vis. De cappuccinomousse was heerlijk. De rekening viel ook mee omdat aperitief en koffie of thee in het menu inbegrepen waren, wat niet dikwijls het geval is voor de Resto days.

placeholder
WillyVan Aken
0 Favorites
3 Reviews
Reviewed on 19/03/2017
Willyrecommends this restaurant for:

In dit restaurant was bijna alles voortreffelij...

In dit restaurant was bijna alles voortreffelijk. De bediening, de sfeer, de locatie,de kwaliteit van het eten....1 uitzondering.De porties waren wel erg miniem. Van de laatste 100 restaurants die ik bezocht heb zit dit restaurant bij mijn top 3 op gebied van minieme porties.

date score