Den Dijkgraaf

Temsesteenweg 58 2880 BORNEM

Kitchen

Belgian

Closing days

Every noons, Monday, Tuesday

Contact

Show phone number

Info

Facilities Terrace
Payment methods Visa, Bancontact

14 persons have written a review about DEN DIJKGRAAF

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

6.7 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
placeholder
Emi de Decker
0 Favorites
1 Beoordeling
Reviewed on 09/08/2015

ribbekes a volonté

de 51ste manier van bereiding gegeten : Van het huis....droog , taai ...niet te eten en veeeel te duur €25 . Nadat ik gevochten had om de ribben uit elkaar te snijden waren de frieten koud. ik wist niet dat er zo'n taai varkensvlees bestond. toen ik het de garçon melde ,vroeg hij ruw waarom ik ze dan gegeten had,heb er op gewezen dat ze bij de afval lagen . Nooit meer.

0  replies
Ria 
0 Favorites
1 Beoordeling

??

Wij hebben niet gegeten De dijkgraaf neemt geen reservaties aan via mail Geen plaats meer Zij beweren dat ze nooit gevraagd hebben om op resto te staan,dus pas aub jullie lijsten aan,want dit is geen reclame voor jullie site.

0  replies
Ria 
0 Favorites
1 Beoordeling

??

Wij hebben niet gegeten De dijkgraaf neemt geen reservaties aan via mail Geen plaats meer Zij beweren dat ze nooit gevraagd hebben om op resto te staan,dus pas aub jullie lijsten aan,want dit is geen reclame voor jullie site.

0  replies
placeholder
Chantal Heylen
19 Favorites
21 Reviews

De sfeer was voor ons iets minder omdat we...

De sfeer was voor ons iets minder omdat we net aan een zeer luidruchtige tafel zaten, maar daar kan natuurlijk Den dijkgraag zelf niet veel aan doen. Zeer vriendelijke bediening, uitmuntend zelfs. Het eten is zeer simpel, maar prima in orde.

0  replies
Katrien Janssens
0 Favorites
1 Beoordeling

De beste plaats voor ribbetjes à volonte....

De beste plaats voor ribbetjes à volonte.

0  replies
placeholder
Sonja Lauwers
13 Favorites
18 Reviews

Op 31/07 gaan eten en vonden het heel goed....

Op 31/07 gaan eten en vonden het heel goed. Het was onze tweede keer en weerom viel het ons hier de vriendelijkheid op van het personeel. Een grote keuze aan ribbekes en een uitgebreide menukaart voor diegene die geen ribbetjes lusten. A volonté betekent hier trouwens ook a volonté. Zonder franjes en met de glimlach.

0  replies
Johan Van de Kerckhove
0 Favorites
1 Beoordeling

Het restaurant is uitstekend qua assortiment...

Het restaurant is uitstekend qua assortiment van ribbetjes, ook principe van à volonté is uitstekend. Alleen de bereikbaarheid bij boekingen telefoon / fax / e-mail is een probleem.

0  replies
hulboj danny
4 Favorites
3 Reviews

Ribbetjes a volonté, meer dan 40 soorten, reeds...

Ribbetjes a volonté, meer dan 40 soorten, reeds 5 soorten geproefd, allemaal excellent van smaak

0  replies
dirk nevejans
0 Favorites
2 Reviews

De ribbekes waren OK, zei het gezelschap......

De ribbekes waren OK, zei het gezelschap... mijne filet "pure" met "italiaanse" saus daarentegen ... De filet pure (saignant) was een lap vlees (als dit een filet pure was dan was dat er één van een koe van 4 meter groot) goed doorbakken (saignant gevraagd en niemand anders in het restaurant) met een saus waarvan ik twijfel tussen Heinz, onverdunde Unox, en/of Miracoli ("veredeld" met wat gebakken look)... nou nou ! (minder dan 5 kwaliteit)

0  replies
Wim Kool
0 Favorites
2 Reviews

Een beetje van het "goede" teveel. Hebben...

Een beetje van het "goede" teveel. Hebben in groep 14 verschillende soorten ribbetjes geproefd, ong. 5 ervan vielen in de smaak. Andere waren vooral te droog of gewoon een saus die slecht smaakte. Misschien beter naar 10 goede smaken gaan, dan te willen pronken met zoveel soorten. Na een maaltijd is er dessert, zeggen ze. Als de frituur al niet afstaat voor het gefrituurd ijs, of de oven al uit is voor de appeltaart. Heren en dames van de keuken, is het echt te veel gevraagd die op het allerlaatste af te zetten en proper te maken. Anders, zet geen warme desserts op de kaart! Wim Kool

0  replies
Alle beoordelingen van dit restaurant