Extraordinary 9.3 Score based on 5 reviews

RESTAURANT HELSEN
RESTAURANT HELSEN
RESTAURANT HELSEN
RESTAURANT HELSEN
RESTAURANT HELSEN

Restaurant Helsen

15/20 Gault&Millau
Pastorijstraat 27 2460 KASTERLEE

Kitchen

Belgian

Closing days

Sunday, Monday

Contact

Show phone number Email Website Facebook

About this restaurant

Welcome to the Restaurant Helsen !

facebook

Info

Facilities Possibility to book real-time, Parking, Terrace, Home Cooking
Payment methods Maestro, Master Card, Visa, Bancontact

5 persons have written a review about RESTAURANT HELSEN

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

9.3 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Yannick Khayati
0 Favorites
5 Reviews

Een positieve ervaring !

Wij aten hier met 3 koppels op 13/11/14, wij kozen voor het viergangenmenu met aangepaste wijnen. Persoonlijk vond ik dit van begin tot einde fantastisch: het eten was heerlijk, je leert nieuwe smaken kennen, de wijnen waren van goede kwaliteit en pasten inderdaad perfect bij de smaken van het eten. Ik ben ermee akkoord dat het kleine porties zijn, en dat het eigenlijk best duur is. Maar voor dat geld hebben wij ruim 4 uur aan tafel gezeten, dat op zich is al een geweldige ervaring. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

placeholder
Joyce Darimont
0 Favorites
1 Review

Lekker eten in een gezellige omgeving

We zijn bij Helsen terecht gekomen nadat mijn collega's en mezelf allemaal een bon hadden gekregen om culinair te gaan ontdekken. Met 6 mensen trokken we daarnartoe en werden ontvangen aan een leuk restaurant dat een huiselijke sfeer had. Je jas werd aangenomen en je word begeleid naar je tafel. Je ziet meteen dat dit een restaurant is om je volledig in te leven in het eten dat hier word geserveerd. Veel plaats voor klanten is er niet (4-5 tafels), waardoor je echt goed bediend en opgevolgd wordt. Je krijgt er lekkere hapjes om te starten, allemaal heel speciaal maar super lekker! Zelf moet ik in de 'mood' zijn om te gaan experimenteren met smaken/eten dat ik normaal niet op mijn bord krijg. Vandaag was niet zo'n dag, dus dan krijg je al meteen vooroordelen door naar je bord te kijken. Maar goed, je er eventjes over zetten en lekker genieten van de heerlijke combinaties en smaken :-) De aangepaste wijnen bij het 3gangen menu zijn zeker aan te raden! De koffie na het dessert iets minder. (really, wie betaald er nu graag 7euro voor een koffie als je weet dat je voor 14euro een hele avond wijn krijgt voorgeschoteld?). al bij al, een toprestaurant als je zin hebt in iets anders!

dave averens
1 Favorites
36 Reviews

28/1/2012 Lut vriendelijke bediening,lekkere...

28/1/2012 Lut vriendelijke bediening,lekkere wijntjes, heerlijk eten; zaal iets te rumoerig Zeekat - zachte knoflook - veldsla - witte kool Gekonfijte kabeljauw - winterprei - tartaar langoustine - postelein(*) Eidooier - gerookte boter - aardappel - gemarineerde mossel(**) Anjou duif - rode biet - ganzenlever - ui Bloedsinaasappel - rijst - dragon - steranijs *** 3 GANGENMENU met aangepaste wijnen € 44,00 + € 15,00 4 GANGENMENU (*) met aangepaste wijnen € 52,00 + € 20,00 5 GANGENMENU (**) met aangepaste wijnen € 62,00 + € 25,00 LUNCHMENU (enkel 's middags) 2 GANGEN 3 GANGEN + aangepaste wijnen € 30,00 € 35,00

dave averens
1 Favorites
36 Reviews

top !! gezellige sfeer, puike bediening en...

top !! gezellige sfeer, puike bediening en heerlijk eten !!!

Greet Verbeeck
0 Favorites
2 Reviews

DECOR mooie gerenoveerde woning omgebouwd tot...

DECOR mooie gerenoveerde woning omgebouwd tot een feel good restaurant ... stijlvolle doch sobere inrichting ... less is more FOOD deze less is more instelling vinden we ook terug in het bord frederique is oud-leerling van Viki Geunes twee sterrenchef en beheerst alle keukentechnieken, juiste gaartijden, strakke presentatie op het bord, smaakvolle combinaties fris, zuur, krokant, mals, ... Dit restaurant opende eind 2010 zijn deuren. Na een vijftal bezoeken kunnen we concluderen dat zowel Frederique als Peggy met hart en ziel het schip besturen van hun nieuwe boot ... nog een beetje meer wind in de zeilen en hun eerste ster valt binnenkort aan boord.

Alle beoordelingen van dit restaurant