Reviews for Bistro Den Duiventoren

58 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.2
58 reviews
date score
dirk h.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 25/02/2017
dirk h.recommends this restaurant for:

lekker eten goede bediening...

lekker eten goede bediening

Tineke M.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 25/02/2017
Tineke M.recommends this restaurant for:

Lekker eten, goede service!...

Lekker eten, goede service!

Eddy V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 21/02/2017
Eddy V.recommends this restaurant for:

Om 13u30 waren wij aanwezig met 4 personen...

Om 13u30 waren wij aanwezig met 4 personen om een verjaardag van een 70 jarige te vieren. We werden zonder de vraag te stellen of het in orde geplaatst, naast een tafel gezet welke gereserveerd was, waar een hond onder een tafel lag. Daarna werd nog een tafel naast ons geplaatst met 2 honden. Er werd geen vraag gesteld of dit stoorde. Er waren nog andere tafels vrij. Er was 1 ober en 1 barman aanwezig. We werden vlot bediend met ons voorgerecht. Maar daarna liep het mis en hebben we tot tweemaal toe de ober zelf gaan vragen om aan ons ook even aandacht te geven. Tafel werd niet afgeruimd, glazen bleven leeg op tafel staan, terwijl we al een nieuwe bestelling hadden gemaakt. Het heeft tot 16u30 geduurd wanneer we tenslotte ons dessert hadden kunnen bestellen, terwijl dit voor een verjaardagsfeest het 'toetje' zou mogen zijn. Een tafel van 4 personen mag niet ten koste gaan van een groep of meerdere groepen die alle aandacht vragen van deze 2 werknemers. Er werd zelfs niet gevraagd of het lekker was. We voelden ons niet welkom. Enkel toen we rechtstonden om 17u00, was de ober snel aanwezig om ons de rekening te laten betalen.

Nick d.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 19/02/2017
Nick d.recommends this restaurant for:

Gezellig kader....

Gezellig kader.

Laura D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/02/2017
Laura D.recommends this restaurant for:

Eerste tafel die we kregen was een ramp, dat...

Eerste tafel die we kregen was een ramp, dat was in het 2de deel van het restaurant in een hoek die stinkt naar sigaretten en totaal niet sfeervol is ingericht. Toen we daarover kloegen en terug wouden vertrekken hebben we een n tafel gekregen ih restaurant die net vrij kwam. Dus dat was erg vriendelijk. Eten is er erg lekker, bediening is beetje chaotisch maar erg vriendelijk.

Eddy V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017
Eddy V.recommends this restaurant for:

Vriendelijke bediening, aangename locatie en...

Vriendelijke bediening, aangename locatie en eten prijs kwaliteit OK

Willy R.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017
Willy R.recommends this restaurant for:

Traag, na 55 minuten eerst voorgerecht (twee...

Traag, na 55 minuten eerst voorgerecht (twee gebakken kroketten), na 1 uur en 55 minuten hoofdschotel, eerst na navraag gekregen, reden was omdat het vers moest zijn, wat zijn den de andere bereidingen die voorgingen? Alle andere na ons binnengekomen klanten gaan voor. Persoonlijke mening is dat een klant met Groupon bon van minder belang is. Het eten echter was van perfecte kwaliteit.

Wendy B.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017
Wendy B.recommends this restaurant for:

Kwalitatief. Prijselijk. Kind kon buiten spelen...

Kwalitatief. Prijselijk. Kind kon buiten spelen. Kindermenu. Lekker. Gezellig.

Jan J.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 12/02/2017
Jan J.recommends this restaurant for:

Geboekt voor Valentijn met vraag om dichtbij...

Geboekt voor Valentijn met vraag om dichtbij openhaard te zitten. Binnengekomen en plaats aangewezen niet dicht bij haard maar wel 30 cm onder box waardoor live music (veel te hard) klonk. Na vraag om een andere plaats in zaaltje terecht gekomen dat zelfs normaal niet geopend is. Dan begon het pas. Zelf moeten vragen naar glazen, naar peper en zout, naar wijnkaart. Het was daar pure chaos. Heel lange wachttijden, hoofdgerecht pas om 22 u gekregen (om 19.15 gereserveerd). Personeel erop aangesproken en die konden zelf niet anders dan zich stilletjes te verontschuldigen. Lamsfilet seignant gevraagd maar veel te doorbakken gekregen. Vermits het al zolaat was heb ik dat ook nog vermeld aan personeel maar wij hadden geen zin meer om nog langer te wachten op een seignant gebakken. De hele avond was een ontgoocheling en eigenlijk een grote schande.

Alex V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 11/02/2017
Alex V.recommends this restaurant for:

Beperkt personeel en toch alle moeite gedaan...

Beperkt personeel en toch alle moeite gedaan om alles rond te krijgen.

date score