Zeer aangenaam terras, vriendelijke bediening...
Zeer aangenaam terras, vriendelijke bediening en lekkere keuken. Aanrader gooede prijs/kwaliteit.
lekker eten, mooi terras; jammer dat we de electronische consumptiecheques niet konden gebruiken
Lekker eten, een gezellige omgeving en een zeer vriendelijke patron, die de wensen van zijn klanten werkelijk ter harte neemt. Een uitstekende reden om met regelmaat in te schrijven voor het maandmenu.
vriendelijke bediening - mooie locatie
Onze leden van Neos Gent, waren over het algemeen tevreden, het aangebodene voldeed aan mijn verwachtingen. Wel viel de akoustiek tegen in de zaal, wat het zeer lawaaierig deed overkomen, een oud zeer! een resem groene planten en stoffen gordijnen kunnen dit euvel verbeteren;
Lekker, vlotte en sympathieke bediening … een perfecte midweekse pauze.
De kwaliteit van de maaltijd was prima ! De bediening liet wel een paar steekjes vallen, maar dat nemen we er gewoon bij.
Het is leuk, gezellig zitten op het terras. Lekker eten en vriendelijke bediening. Niets op aan te merken!