Eten is altijd super vers. Veel keuze. Mensen...
Eten is altijd super vers. Veel keuze. Mensen die het eten berijden zeker 10/10. Gastvrouw zeer professioneel 10/10. Ster waardig zeker. We komen zeker terug. Mvg. Depoortere
Het eten was heerlijk 10/10. De gastvrouw is zeer professioneel 10/10. gezellige sfeer 10/10. We komen zeker terug. Mvg. Depoortere
Het eten is fantastisch. Gastvrouw zeer professioneel. We komen zeker terug. Mvg. Depoortere
Lekker eten en vriendelijke bediening
Goeie service en lekker eten. En het is daar gezellig
Het eten is uitstekend. Gastvrouw die de bediening doet is gewoon super professioneel. Het is gewoon thuis komen daar. Zeker 10/10. We komen zeker terug. Groetjes. Familie Depoortere
Zeer lekker in eten maar wel iets meer uitleg bij aankomst hoe de werking van manier ven eyen in elkaar zit .vb de volgorde
Zeer goede ontvangst. Top bediening aan de tafel. Prijs kwaliteit kan je niet beter vinden (nergens). We komen zeker terug. Depoortere.