DE VERNIEUWING

Martelarenlaan 4 - 9160 LOKEREN | Update restaurant details | Show phone number 09.279.69.70

Reviews DE VERNIEUWING

4 persons reviewed this restaurant

By sharing your experience, you help users make their choice

Detailed rating
  • Quality 
  • Service 
  • Atmosphere 
Reviewed on 03/06/2015
Arrogante eigenaar

We waren hier voor een doopfeest met +/- 30 personen. 1. We zaten als sardientjes in de veranda, volledig tegen het venster. Dus wie in het midden zat moest eerst 7 personen van zijn stoel jagen bij. 2. Wanneer wij probeerden het kind + vader en moeder in het midden van de tafel probeerden te zetten (wat niet makkelijk was wegens punt 1) kregen we direct boze blikken van de eigenaar (ik veronderstel dat het de eigenaar was), die op arrogante manier vroeg 'wat de bedoeling was'. Het was de bedoeling dat de baby + vader/moeder aan het uiteinde van de tafel zat, wat ons geen goed idee leek. Uiteindelijk is het, mede door toedoen van het personeel, toch goedgekomen 3. Gedurende het voorgerecht bleef de eigenaar discusiëren met zijn personeel nabij onze tafel, steeds weer onze richting kijkend, zuchtend, wijzend. Niet gezellig! 4. Wanneer er iets mis was met onze bestelling, kwam de eigenaar zich weer op zijn eigen hoogst arrogante manier moeien, en steeds weer opnieuw zeggen dat het zeker niet zijn schuld was. Het was ook niet zijn schuld, maar de manier waarop was echt hemeltergend. Ik ben op restaurant nog NOOIT zo arrogant behandeld. Je kon zien dat het personeel zich in zijn plaats schaamde... 5. Het voorgerecht carpaccio van zalm,in mijn geval. Veel te dik gesneden (carpaccio?), werkelijk smaakloos! Mijn buren hadden gewone carpaccio, werd ook niet echt goed bevonden. 6. Het hoofdgrecht: biefstuk. Saignant gevraagd, was iets te veel gebakken. Pepersaus: een klein beetje waterachtige saus. De biefstuk was echt niet lekker. Door het probleem 4 (hierboven) kwam er nog een extra biefstuk 10 minute later waar ik ook een deel van gegeten heb. Deze was véél lekkerder. Wat me doet vermoeden dat ze hun goedkoop vlees aan de groepen geven. 7. Nagerecht: Soort ijstaart, was wel lekker Conclusie: vermijden deze plaats, omwille van zéér arrogante eigenaar, middelmatig eten.

0 reactions

Reviewed on 24/04/2015
Communiefeest

Door dat we hier steeds een goede brasseriekeuken hadden, was er besloten om hier de communiefeest te doen. De heerlijke speeltuin is inderdaad een bonus voor zulke familiefeesten. Helaas was dit een zeer grote vergissing! Door dat er zo veel communiefeesten waren op 19 april zaten we als sardienen in een blikje in de veranda, en was er niets maar dan ook niets van het menu lekker: de scampi's waren als leren rek en je kon er op blijven kauwen. Rap doorslikken was de boodschap. De steaks waren één voor één gevraagd van bleu naar saignant, maar 3 x helaas voor de koe: zij was voor niets geslacht! Ik (bleu) kon mijn vlees zelf niet snijden....Ik denk dat er zelfs met een hakbijl niet meer door te komen was. De familie direct naast mij gezeten hadden hetzelfde probleem. De frietjes waren enkel voorgebakken,vrees ik. En de dame blance als toetje kregen we geserveerd als een milkshake. Klacht bij dienster tijdens eten steak werd onthaald op een spurtje, weg van tafel.....Klacht bij eigenaar werd onthaald op een zeer hautaine houding. Jammer, want het is duidelijk dat ze het aantal mensen die men van eten moest voorzien gewoon niet aan konden. Dit toegeven was voldoende geweest. Door de houding van de eigenaar zullen we nu zelfs de brasserie in klein gezelschap niet meer bezoeken. Jammer!

0 reactions

Reviewed on 08/03/2015
Te mijden, heel onvriendelijke en arrogante...

Toen ik telefonisch wou reserveren,kreeg ik te horen dat op het terras niet mogelijk was. Wie eerst komt heeft eerst plaats. Bij aankomst bleken de enige twee vrije tafeltjes op het terras : gereserveerd!Toen ik de eigenaar hierover aansprak pakte die uit met een heleboel onvriendelijke 'maars'. Deze plek valt absoluut te mijden!

0 reactions

Ongelikte, en onbeleefd personeel, vnl. dan...

De eigenaar/uitbater vond het nodig om met véél gegrom, de nodige 'goooh' en krachttermen de rekening te brengen nadat we een opmerking hadden gemaakt over de wachttijden. 19h kregen we ons voorgerecht, 5 scampi's, en om 20h kregen we uiteindelijk een overgare roggevleugel die zwom in een smaakloze botersaus, en een portie mosselen. 1h tussen beide gerechten ! Meneer vond dergelijke wachttijd normaal en nadat iedereen die na ons binnen was gekomen reeds bediend was, en zelfs betaald had. Hij vind het zelfs zo onterecht dat hij het nodige ongenoegen diende te tonen op de toch TERECHTE kritiek. Of ik dit restaurant aanbeveel ? NEE !

0 reactions