Ongelooflijk mooie setting, mooie omgeving,...
Ongelooflijk mooie setting, mooie omgeving, verfijning op de tafel, lekker eten, perfecte bediening!
Het is een zeer mooie locatie en alle smaken zaten goed. Puntje voor verbetering, iets attenter voor het aanbieden van de wijnen bij de gerechten. De wijnen waren zeer lekker zeker de Chardonnay carat de uitleg bij de wijnen waren zeer goed, maar we hebben telkens zelf achter de wijnen moeten vragen van zodra de gerechten op tafel stonden. Wij willen zeker graag terugkomen.
Heel lekker eten, lekkere wijnen en super vriendelijke bediening. Had wel gevoel dat de porties kleiner waren dan pakweg 1,5 jaar geleden maar ben zeker niet met hongergevoel overgebleven.
Topservice en zeer lekker eten!
Super lekker eten, schitterende wijnen van eigen wijngaard, prachtige accomodaties en zeer vriendelijke bediening
Heel mooie omgeving. Personeel is enorm vriendelijk en zeer professioneel. Eten is heel lekker. We hadden het gastronomisch menu en alles paste goed samen. Het heeft echt gesmaakt.
Vriendelijke bediening en lekker ete
Uitstekende service, drank en eten.