Heel lekker gegeten op een super gezellig en...
Heel lekker gegeten op een super gezellig en veilig terras. Super gedaan in deze lastige tijden.
Het is hier altijd super lekker! Alleen een beetje spijtig dat de kaart beperkt was, maar is zeer begrijpelijk.
Schitterend bediening, het eten was zalig en ook hebben ze veel rekening gehouden met het feit dat er iemand een rolstoel gebruikt en ons een schitterend tafel hebben gegeven. Coronamaatregels gerespecteerd. Komen zeker terug!!
Altijd gezellig, zeer lekker en top service
Zeer goede service zoals altijd. Heel lekker eten. En na zo lang wachten was het gewoon echt even genieten op hun mooie terras. Perfect perfect perfect!! Jullie mogen ons terugverwachten
Heerlijke maaltijd in een prachtige locatie. Vlotte en sympathieke bediening.
8 mei, 1ste dag dat we terug konden genieten van een terrasje. De mensen van Klein Zoersel hadden alles in het werk gesteld om dit een succes te maken. Zeer enthousiaste en lieve bediening, prachtige setting en natuurlijk overheerlijk gegeten. Top !!
Gezellige sfeer. Mooie presentatie en lekker eten. Vlotte bediening. Top avond gehad!