lekker, goede prijs, aangename inrichting,...
lekker, goede prijs, aangename inrichting, vriendelijke ontvangst, geen parkeerprobleem : wat wil men nog meer ?
Het eten was lekker en de prijs matktconform. Maar het is zeker ook de charmante en attente aanwezigheid van de gastvrouw dat ons is bijgebleven. Je krijgt het gevoel van een huiskamerrestaurant !
Smaakvolle geregechten, zeer gezellig terras, goede bediening en vlot rekening gehouden met m'n notenallergie. Top!
Uitstekende service en zeer lekker getafeld met lekker wijntje aan democratische prijs
Het onthaal was heel vriendelijk. We mochten op het terras plaats nemen. In de loop van de avond was het ietsje frisser maar de terrasverwarming voorkwam te koude temperatuur.
Aangename en snelle bediening. Mooi en aangenaam kader. De gerechten waren lekker en verzorgd.
Lekker eten, vriendelijke bediening en mooi interieur
Snelle service. Vriendelijk onthaal , gezellig kader
We waren alle 5 SUPER BLIJ met ons bezoek aan Bibois. TOF terras, AANGENAME bediening en... het eten SUPER LEKKER!!! Voor herhaling vatbaar!!! Een oprechte Dankjulliewel aan het TEAM!!!