Reviews for 't Stout Kieken

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.6
6 reviews
date score
Nancy
Devroey

Het Beste Kippenrestaurant !!

In 't Stout Kieken moet je voor kip zijn, de kip is gewoon subliem, saus en groentjes zijn ook af! Iets anders heb ik nog niet gegeten, dus daar kan ik niet over oordelen, maar in een kippenrestaurant lijkt me de specialiteit dan ook kip en geen vis... Dus voor kip, allen daar heen zou ik zeggen!!

Simonne
Meeus

Uit eten geweest met vrienden. Genomen gerecht...

Gebakken zalm genomen. Diepvriesproduct. Geserveerd met spruiten (in maand juni ?) en puree met 100% zekerheid uit pakje ! Zeker niet voor herhaling vatbaar !

placeholder
Patrick
Vyncke

Eerlijke eenvoudige keuken voor een faire prijs...

Eerlijke eenvoudige keuken voor een faire prijs. Voor de liefhebbers: het koninginnehapje is top!

René
Mattyns

Leuke zaak, vriendelijke bazin en personeel,...

Leuke zaak, vriendelijke bazin en personeel, goede bediening en lekker eten.Wat ook interessant is, zijn de openingsuren van de keuken.Blijf hier zeker komen.

Caroline
Cleirbaut

Lekker, eenvoudig, goed van prijs. Leuke inric...

Lekker, eenvoudig, goed van prijs. Leuke inrichting. 'tStou Kieken --> Stout verwijst naar het feit dat dit etablissement in een vrij recent verleden nog een 'cabardouche' geweest is. De aankleding van het interieur verwijst hier nog steeds naar. Zeer leuk. Vriendelijke bediening, alleen in het weekend misschien wel nodig om te reserveren. Wij hadden voor 2 personen geluk nog een plekje te vinden, maar 't zat er goed vol.

pascale
joosen

Wij zijn aangenaam verrast door dit restaurant....

Wij zijn aangenaam verrast door dit restaurant. De naam van dit restaurant doet vermoeden dat je alleen kip kan eten maar niets is minder waar. Zij hadden ook een uitgebreide suggestiekaart met o.a Cote a l'os, zesrib en kalfslever erop. Heel lekker gegeten voor een democratische prijs

date score