Good 7.9 Score based on 11 reviews

DE BERGERIE
DE BERGERIE
DE BERGERIE
DE BERGERIE
DE BERGERIE
DE BERGERIE

De Bergerie

Turnhoutsebaan 627 2110 WIJNEGEM

Kitchen

Belgian-French Italian Seasonal

Closing days

Monday

Contact

Show phone number Email Website Facebook

About this restaurant

Welcome to 'De Bergerie'

Info

Facilities Children's menus, Parking, Dogs allowed, Disabled Access, Terrace, Bar - Lounge, Smoking area Atmosphere Contemporary surroundings
Payment methods Master Card, Visa, Bancontact
11 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

7.9 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
placeholder
Jose Willemsen
Reviewed on 18/07/2016

Bediening

Bediening laat te wensen over , geen servet ,geen bestek alles vergeten ,geen place matje ,geen hapje bij een glas wijn , het lijkt allemaal te veel gevraagd , ze hebben liever dat je een maaltijd besteld ,maar in de namiddag zou een hapje en drankje toch ook moeten kunnen . Spijtig voor zo een mooie plaats met gezellig terras ,het is een mooi etablissement .

raoul dirckx
Reviewed on 28/06/2015

correcte restauratie.

Voorgerechten waren zeer goed , hoofdschotel in overeenstemming met de prijs, desserten lekker, op een aangenaam terras met vlotte bediening.

Nicole Van Poucke
Reviewed on 15/02/2015

Ondermaats

Gisteren met valentijn gehoopt op een gezellige, culinaire avond. De realiteit was gans anders. Te weinig personeel in de zaal, totaal geen organisatie en eten dat lauw werd opgediend. De amuses werden samen met het voorgerecht gebracht (hebben we dan maar aan de tafel naast ons gegeven). Somige tafels hebben meer dan een uur moeten wachten op hun amuses. Er was in het ganse restaurant een grote ontevredenheid bij de klanten. Dit restaurant behoort tot de kategorie "één keer en nooit meer".

Didier Wandels

Lekker, vriendelijk, mooi kader !

Een lichtpunt in de duisternis ! Zeer goede, vlotte, correcte, supervriendelijke service , lekker eten, correcte porties , dat maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Ook een mooi kader , je zit niet te dicht op elkaar, grote parking,mooi terras, lekkere huiswijn. We komen zeker terug. Hier kunnen veel restaurants, brasserieën een voorbeeld aan nemen . Een suggestie : misschien ook de mogelijkheid aanbieden om met een bankkaart ( Bancontact, maestro) te betalen ipv enkel met kredietkaart ( visakaart).

placeholder
Anny Wisko

Delicious

Had a very delicious meal at Bergerie. The food was very tasty and more than sufficient portions. Staff was friendly and helpful, service was quick. Price was exactly what I expected for what I got.

Ronald Brouwers

Voor de tweede keer lekker gegeten, toch liep...

Voor de tweede keer lekker gegeten, toch liep het bij de bestelling fout. Ik bestelde van de kaart en mijn echtgenote nam het menu. Na 15 min. kwam de dienster melden dat we van de chef samen het menu per tafel moesten nemen. Belachelijk! Besluit: volgende keer reserveer ik twee aparte tafeltjes naast elkaar zodat mijn echtgenote het menu kan nemen en ik iets van de kaart! Toch lekker gegeten.

Freddy Willaert

Met 4 personen à la carte gegeten. mooie porti...

Met 4 personen à la carte gegeten. mooie porties , lekker klaargemaakt, lekkere huiswijn wit en rood. In een mooi kader, vriendelijke bediening en alles voor een goede prijs kwaliteit. De gamba's zijn een aanrader op verschillende wijze klaargemaakt. We komen zeker terug

Iris Bruwiere

zeer gezellig, en rustig...

zeer gezellig, en rustig

Frank Van den Broecke

Zeer lekker gegeten, tegen een eerlijke prijs....

Zeer lekker gegeten, tegen een eerlijke prijs. Gezellige sfeer. Bediening kan iets vlotter, maar is zeer vriendelijk en attent. Een geslaagde avond... en voor herhaling vatbaar

tina barbier

Zeer lekker gegeten tegen eerlijke prijzen....

Zeer lekker gegeten tegen eerlijke prijzen. Gezellige sfeer, heel vriendelijke bediening en lekkere betaalbare huiswijn !

Alle beoordelingen van dit restaurant