Kitchen
Budget
€€€
Contact
Show phone number Email Website
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 61 reviews
Service
Quality
Atmosphere
61 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Dirk
Reviewed on: unknown

Een smaakvol gevarieerd menu met lekkere aangep...

Een smaakvol gevarieerd menu met lekkere aangepaste wijnen

Eddy
Reviewed on: unknown

Mooie kaart, Goede kwaliteit van het eten ,...

Mooie kaart, Goede kwaliteit van het eten , een goede wijnkaart en zeer vriendelijke bediening

Bert D.
Reviewed on: unknown

Het kader was aangenaam, althans waar wij zaten...

Het kader was aangenaam, althans waar wij zaten aan het raam. Verderop naar de toiletten toe viel het me op dat het ongezellig licht was. Veel te veel refter-sfeer. Gedempte lampen zouden een absolute meerwaarde zijn. De stoelen zagen er goed uit maar de zitting trok op niks. Bij alle exemplaren kon je een metaalveer of zoiets in je achterwerk voelen duwen. Vervangen lijkt me het beste idee, want goed zitten is net zo belangrijk als goed eten. De bediening was erg vriendelijk en vlot en de kleine surprises waren aangenaam. Mijn 'Griet" (vis) mocht mijn inziens iets minder hard gebakken zijn. De borden met Kabeljauw en couscous oogden erg mooi geserveerd, maar het is niet enkel het oog dat gevoed mag worden, de maag ook. In dat opzicht kwam er de commentaar dat er te weinig groenten op het bord lagen. Mijn "griet" was gewoon maar de vis op het bord met twee blaadjes sla in een potje ernaast en twee halve tomaatjes. Erg karig vond ik dit. Bijgevoegd een potje tartaar die vers overkwam en mij overtuigde dat tartaar toch lekker kan zijn. En dan ook de frieten die best ok waren van smaak, maar wat verkeukeld oogden. Persoonlijk vind ik dat 37 euro voor "de Griet" de prijs ver overschreden is. Een 20-22 euro zou meer in verhouding zijn, tenzij dit een erg dure vis is en ik daar geen weet van heb. Het smaakte voor mij naar pladijs en hij was goed van smaak. Conclusie: je houdt er in zijn totaliteit geen slecht gevoel aan over, maar ik het prijskaartje bleef bij mij toch wat nazinderen.

Rita D.
Reviewed on: unknown

Het was mooi weer en we werden uitgenodigd...

Het was mooi weer en we werden uitgenodigd om buiten te eten wat we graag wilden,maar geen tafelkleedje we aten op een houten tafel op placemats! Geen verlichting bij het avondvallen zodat we zelfs niet meer zagen wat er op ons bord lag.Het buiteneten staat in geen enkel vergelijk met de binneninrichting wat spijtig is want het is van een geweldige kwaliteit .Maak een beetje meer werk van het terras want de prijs is hetzelfde toch?

Gerda
Reviewed on: unknown

een aanrader

gezellig restaurant met fijne keuken en mooi gepresenteerd

lutgarde
Reviewed on: unknown

uitmuntend

Klasse restaurant met een heel goede bediening en een formidabele kok. Voor herhaling vatbaar.

André
Reviewed on: unknown

Verjaardag ma

Het eten was weer heerlijk en het onthaal hartelijk. Wij gingen eten ter gelegenheid van de 90° verjaardag van mijn moeder en dit werd niet vergeten. Mijn vrouw lust niet elke witte wijn en op onze vraag naar een droge fruitige, mocht zij 3 wijntjes proeven. Het enige minpuntje dat wij kunnen bedenken is het feit dat er naast ons een grote tafel stond, waaraan 7 personen zaten. Wij zaten nogal ver uit elkaar aan een ronde tafel. Aan de tafel babbelden ze uiteraard, maar omdat mijn moeder hardhorig is, verstond zij ons niet goed. Uiteraard kunnen de restauranthouders daar niets aan doen, maar volgende keer vragen we een tafeltje in een hoekje. Schitterende kwaliteit/prijs.

Els
Reviewed on: unknown

Echt de moeite waard

We hebben tijdens de RestoWeek voor een lage prijs een voortreffelijke maaltijd genoten, met attente service in een rustige sfeer. Echt een aanrader.

Roel
Reviewed on: unknown

ok, we komen nog eens terug

Komen zeker nog eens terug

Rudy
Reviewed on: unknown

Een echte aanrader !

We hebben hier lekker gegeten en ondanks onze kritische ingesteldheid konden we geen minpunten vinden. We zijn blij dit restaurant te hebben ontdekt en komen zeker terug.

All reviews of this restaurant