Reviews for Brasserie Pot Au Feu

9 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
9 reviews
date score
eve
Reviewed on: unknown
eve recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

dure gebakken petatjes

Op de website van Pot au Feu wordt de dagschotel aangeprezen als " Onze dagschotel proeft u voor slechts € 14,00.Een suggestie van de chef eigen aan het seizoen en het smaakpallet, passend voor de betreffende dag. Een snelle hap maar absoluut geen “fast food”! " Dit sprak ons wel aan omdat we een drietal keer per week buitenshuis eten. Donderdagmiddag kozen we dus voor de dagschotel : vandaag is het een gerecht met gebakken aardappelen, verschillende boontjes en chorizo. De smaak zat goed maar de portie was echt te weinig. De gebakken petatjes overheersten, de snijboontjes en princesseboontjes waren eigen nog niet voldoende gaar en waren miniem aanwezig, de chorizo chipolata was lekker en goed gebakken maar echt te weinig. Het glas rode wijn kon ons niet echt bekoren maar iedereen heeft een andere smaak dus daar maken we geen punt van. Omdat het zo een tegenvaller was hebben we ook niet de moeite gedaan van een dessert met een latte te bestellen. Snelle en correcte bediening. Het oud statig huis is naargelang ingericht en aangekleed. Geregeld kiezen we op verschillende adressen voor de dagschotel en voor 14 euro hebben we al andere schotels en porties gehad.

Maarten Smeets
0 Favorites
1 Reviews
Reviewed on 30/09/2015

Fijn ons bezoekt te hebben mooie gedekte tafel met stoffen servetje , portie koekje en olijven wordt je verwelkomt , misschien iets andere dagschotel dan op een ander maar kan wel zeggen verse groenten zelfgemaakte fond van kalfs maar helaas zijn er mensen die dat niet proeven , weliswaar verkopen wij 10 tot 15 dagschotels per middag ook aan klanten die hier elke dag komen . Maar minder tijd hebben om zich in de namiddag achter de computer kunnen zetten om hum beklag te doen , maar natuurlijk ieder zijn mening spijtig als we onder het eten komen vragen of alles naar wens is ! dan is er geen probleem bij afrekenen wordt nogmaals gevraagd alles naar wens is geen probleem misschien volgende keer wat meer lef hebben om te melden en ja misschien vindt u 14 euro veel doet daar nog 12 procent btw af dan verder de andere kosten ,iets mag het wel hebben he een dagschotel voor 7 A 8 euro dat lijkt me meer verdacht , wij werken met verse producten !!! ps artisjok groenten was u nog vergeten te melden !

hubert
Reviewed on: unknown
hubert recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy

top communie feest en famile weerzien..

was er vorige week voor een communiefeest. EVen bleek de ingang een obstakel - voor mij toch - maar dat werd heel vriendelijk en spontaan opgelost via de hellende oprit en de - vermoedelijke voormalige dokterpraktijk - toegang. en deskundig en diskreet met rollator naar de groep op buitenterras en nadien naar geserveerde ruimte begeleid. Aanrader dus voor rolstoel, rollator en andere personen met stapprobleem. Was eerste keer in deze brasserie, kan dus geen oordeel geven over gebruik als prive, maar ons treffen was dit een prima zaak. Het menu werd zeer vriendelijk aangepast aan persoonlijke voorkeur, bedoel als niet aardappel gebruiker kreeg zonder probleem rijst en aangepaste garnering van schotels. Ook een speciaal oog was er voor de kids, uiteindelijk toch de 'feestvarkens' zoals men bij ons in soete land van Waes zegt. het dessert was een verrassingakt en schot in de roos met sprankelende ijstaart en zoals het hoort deed het lam wat er verwacht werd..., iets wat ik onze streek soms zag mislukken.. Kom er zeker terug, als ooit in de streek komt, en hoop duim zeer snel zelfs..

placeholder
luc
Reviewed on: unknown

Lunch vrijdag in deze oude dokterswoning. ...

Lunch vrijdag in deze oude dokterswoning. Bijzonder kader, donkere muren, kunst aan de muur in zelfde stijl. Slaatje met feta, gevolgd door slaatje met scampi en spekjes en koffie na. De wijn zou iets beter mogen. Hoeveelheden zijn ruim voldoende. Zeker nog eens te bezoeken om eerlijk oordeel te kunnen vellen.

Susy
Reviewed on: unknown

Gisteren was het nieuwe restaurant geopend,...

Gisteren was het nieuwe restaurant geopend, het is echt heel gezellig en de bediening is eerste klasse, of je nu gewoon een koffietje komt drinken of een vijfgangen menu komt eten, je wordt gelijk behandeld en dat is waar het bij mij om draait bij de vriendelijkheid van de patron en zijn personeel en natuurlijk is het eten ook super , je moet nu maar eens de asperges gaan proeven heeeerlijk!!!!! In de zomer is er ook nog een super gezellig terras ideaal voor gezinnen met kinderen daar ze veilig kunnen spelen, mensen die graag petanque spelen kunnen hier eveneens terecht. Kortweg een klasse brasserie zowel voor gewoon volk als voor mensen die meer klasse verwachten.

Wynants-Helsen
Reviewed on: unknown

Wij hadden zaterdagavond een grote teleurstelli...

Wij hadden zaterdagavond een grote teleurstelling toen wij voor een gesloten deur stonden bij de Pot au Feu in Olen. Ik reserveerde voor ons gezin in februari om zeker te zijn van een plaats, want we wilden de Plechtige communie van onze zoon met ons gezin vieren in dit restaurant. Bij elke reservatie geef ik steeds mijn gegevens en telefoonnummer door. Blijkbaar zijn ze met verbouwingen bezig maar wij zijn niet verwittigd dat onze reservatie niet kon doorgaan ... enorm spijtig !!! Ik probeerde hen gisteren (zondag) te bellen maar de telefoon bleek niet meer aangesloten te zijn. Klantvriendelijkheid is dit voor mij een dikke nul, sorry ! Ik kan dan ook geen appreciatie gegevens invullen voor de rest.

placeholder
Guy
Reviewed on: unknown

met 7 collega's bezoekje gebracht aan Pot au...

met 7 collega's bezoekje gebracht aan Pot au Feu - op kwaliteit van de gerechten viel niet veel op te merken maar : - amateuristische bediening - papieren onderleggers en papieren servetten maar andere tafels hadden wel stoffen onderleggers/servetten - witte wijn was niet gekoeld - fles wijn was bijna leeg toen ijsemmer gebracht werd - kroketten en pasta vergeten - pasta was achteraf maar half gekookt - gerechten waren te duur voor wat men serveerde

Thomas
Reviewed on: unknown

Een zeer goede keuken met een uitstekende kwali...

Een zeer goede keuken met een uitstekende kwaliteit van de ingrediënten! Later we zeggen prijs-kwaliteit! Je kan er al een menu eten voor maar 35 euro, met aperitief en koffie inbegrepen. Ik ga er regelmatig door de week eten, en dan neem ik meestal een dagschotel. Deze is altijd lekker en vers bereid en ik moet er maar 10 euro voor neer leggen! De sfeer is zeer goed, een mooi kader(en het wordt nog mooier heb ik horen vertellen, want Pot au feu gaat verhuizen) een vlotte en vriendelijke bediening. Kortom TOP. www.brasseriepotaufeu.be

Thomas
Reviewed on: unknown

Een zeer goede keuken met een uitstekende kwali...

Een zeer goede keuken met een uitstekende kwaliteit van de ingrediënten! Later we zeggen prijs-kwaliteit! Je kan er al een menu eten voor maar 35 euro, met aperitief en koffie inbegrepen. Ik ga er regelmatig door de week eten, en dan neem ik meestal een dagschotel. Deze is altijd lekker en vers bereid en ik moet er maar 10 euro voor neer leggen! De sfeer is zeer goed, een mooi kader(en het wordt nog mooier heb ik horen vertellen, want Pot au feu gaat verhuizen) een vlotte en vriendelijke bediening. Kortom TOP.

gil.buts@gmail.com
Reviewed on: unknown

We kozen voor het maandmenu van 33 € pp,...

We kozen voor het maandmenu van 33 € pp, : hapje, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie. We namen er een aperitief en een fles hele lekkere rode huiswijn bij. De vorige opmerkingen indachtig vroegen wij een pauze na het voorgerecht. De inrichting is heel mooi, de bediening was ok, het eten was lekker maar, alles op een rijtje gezet, toch een beetje te prijzig voor wat we op ons bord kregen.

date score