Reviews for Gasthof De Beiaard

109 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
109 reviews
date score
Eveline
Reviewed on: 23/01/2020
Eveline recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heerlijke gerechten en een fijne sfeer. De...

Heerlijke gerechten en een fijne sfeer. De bediening is ook erg goed.

Steve
Reviewed on: 26/12/2019
Steve recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

-vriendelijk personeel -lekker eten -genoeg...

-vriendelijk personeel -lekker eten -genoeg eten -veel keuze -ondanks Kerstmis, geen verplichting om Kerstmenu te nemen.

André
Reviewed on: 26/12/2019
André recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Het Kerstmenu was (zoals steeds) heel lekker....

Het Kerstmenu was (zoals steeds) heel lekker. We hebben er van genoten. Ook alle lof voor de vlotte en vriendelijke bediening. Stans en André

Conny
Reviewed on: 25/12/2019
Conny recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vriendelijk personeel; gezellige sfeer; lekker...

vriendelijk personeel; gezellige sfeer; lekker eten

Kristien
Reviewed on: 22/12/2019
Kristien recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Heel gezellige sfeer, heel fijne, leuke bedieni...

Heel gezellige sfeer, heel fijne, leuke bediening, heel lekker eten. Dankjewel!

Jos
Reviewed on: 19/12/2019
Jos recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

vriendelijke ontvangst - aangename zitplaats...

vriendelijke ontvangst - aangename zitplaats - verzorgde en zeer degelijke maaltijd

Yvonne
Reviewed on: 09/12/2019
Yvonne recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De reservering verliep erg soepel en heel fijn...

De reservering verliep erg soepel en heel fijn dat er nog gereserveerd kán worden, de bediening was super vriendelijk en we hoefden echt niet lang te wachten op drankjes en eten, het was top

Jos
Reviewed on: 12/11/2019
Jos recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij zijn tevreden (1) omdat wij vooraf konden...

Wij zijn tevreden (1) omdat wij vooraf konden reserveren. Maar daarbij hebben wij wel de opmerking dat wat op de website stond (zoals witloof met hesp in kaassaus …) in feite moeilijk te verkrijgen was voor groepen; en geen melding van de mogelijkheid van videe, stoofvlees . . . Dus niet gemakkelijk om vooraf aan onze groepsleden te melden wat goed zou passen - voor de mogelijkheden van ons tractatiebudget. (2) Hetgeen geboden werd op tafel was prima in orde, en ook de service. Wij zijn tevreden dat wij naar jullie gekomen zijn. Met vriendelijke groeten, Jos Van Loon (pastoor Olen)

Stefanie
Reviewed on: 11/11/2019
Stefanie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk Lekker eten Komen al paar jaar...

Vriendelijk Lekker eten Komen al paar jaar terug telkens we naar het mtb sunparcs weekend komen in mol Super lekker stoofvlees Mvg Stefanie Tot volgend jaar

Elisabeth
Reviewed on: 03/11/2019
Elisabeth recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles is prima verlopen: zeer vriendelijke...

Alles is prima verlopen: zeer vriendelijke bediening, lekker eten en mooi kader. Een aanrader.

date score