Reviews for Postelsche Hofstee

88 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
88 reviews
date score
linda g.
Reviewed on: 16/12/2018
linda g. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

goede en vlotte vriendelijke bediening. genoeg...

goede en vlotte vriendelijke bediening. genoeg tijd tssn de gerechten. lekker eten in gezellige sfeer goede kwaliteit voor een goede prijs

Jos
Reviewed on: 16/12/2018
Jos recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellige sfeer,lekker eten en fantastische...

Gezellige sfeer,lekker eten en fantastische bediening ( janne) Prijs kwaliteit verhouding is goed J heesters. reusel

Annie
Reviewed on: 15/12/2018
Annie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gezellig zitten, uitgebreide kaart, lekkere...

Gezellig zitten, uitgebreide kaart, lekkere gerechten, vriendelijke en correcte bediening. Kortom, een aanrader. Enige minpuntje, aardappelgerecht wordt bij hoofdgerecht extra aangerekend.

[anonymous]
Reviewed on: 12/12/2018
[anonymous] recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Beste, Wij waren zeker tevreden over ons bezoek...

Beste, Wij waren zeker tevreden over ons bezoek van afgelopen maandag 10 december. Aangename en gezellige sfeer, vriendelijke ontvangst,snelle bediening en een pluim voor de kok.

Willy W.
Reviewed on: 09/12/2018
Willy W. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Omdat onze gasten die we bij hadden ook zeer...

Omdat onze gasten die we bij hadden ook zeer tevreden waren,omdat er veel variatie was in de hoofdmenu zowel vis,vlees als ook wild! Het is zeker een aanrader!

lia
Reviewed on: 08/12/2018
lia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Een super mooie locatie, en we hebben erg lekke...

Een super mooie locatie, en we hebben erg lekker gegeten. Bediening was goed en het was erg gezellig.

wilma v.
Reviewed on: 02/12/2018
wilma v. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

GEzellig, heerlijk eten, leuke bediening op...

GEzellig, heerlijk eten, leuke bediening op een toplocatie !!

alda
Reviewed on: 12/11/2018
alda recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was heel lekker en ruim voldoende. Kwalitei...

Het was heel lekker en ruim voldoende. Kwaliteit prijs zeker on orde

Viviane
Reviewed on: 05/11/2018
Viviane recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten en vriendelijke bediening. Een...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Een aanrader.

date score