Reviews for Dijk 34

1270 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.5
1270 reviews
date score
Eric G.Geysen
Eric G.recommends this restaurant for:
Reviewed on 21/07/2017
This review is written after a reservation for the Bongo vorstelijk

Restaurant (luxe-ontbijt) hadden we gecombineer...

Restaurant (luxe-ontbijt) hadden we gecombineerd met een dagje fietsen. Netevalleiroute: Lier-Mechelen-Lier. Het restaurant lag op 5 ' van het fietsknooppunt. Ontbijt was prima. Een minpuntje was dat er onmiddellijk werd afgeruimd terwijl we nog niet gedaan hadden met eten.

dirkclaeys
dirkrecommends this restaurant for:
Reviewed on 20/07/2017
This review is written after a reservation for the Bongo bubbels

Vlotte ontvangst, vriendelijke bediening en...

Vlotte ontvangst, vriendelijke bediening en lekker ontbijt.

Raph A.Arts
Raph A.recommends this restaurant for:
Reviewed on 20/07/2017

goede prijs kwaliteit maar spijtig dat resto...

goede prijs kwaliteit maar spijtig dat resto om 15.00 uur sluit.Iedereen loopt na de middag zenuwachtig rond en er is geen bediening meer op de terras

LynnBoden
Lynnrecommends this restaurant for:
Reviewed on 19/07/2017
This review is written after a reservation for the Bongo bubbels

Het eten was lekker, de bediening viel tegen....

Het eten was lekker, de bediening viel tegen. Bongo staat voor het promoten van je zaak en hier zijn ze niet in geslaagd dus zal ik hier niet meer komen voor andere gelegenheden.

Ferre V.Van Gysel
Ferre V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 18/07/2017
This review is written after a reservation for the Bongo bubbels

Het was fijn om met een bongo bon Dijk 34 te...

Het was fijn om met een bongo bon Dijk 34 te leren kennen. Het ontbijt was lekker maar had liever ook wat fruit gezien en de hesp zag er ook niet smakelijk uit doordat ze reeds uitgeslagen was. We hebben de kaart bekeken en zullen zeker nog eens terugkomen!

ludy v.vissers
ludy v.recommends this restaurant for:
Reviewed on 17/07/2017
This review is written after a reservation for the Bongo bubbels

met honger van tafel geggaan op koffie 15min...

met honger van tafel geggaan op koffie 15min gewacht 2tas koffie hetzelfde nu 1 smeetje jonge kaas had ni slecht geweest ham zag er niet uit voor de rest producten lekker

Wim V.Verhasselt
Wim V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 17/07/2017

sympatieke en vlotte bediening...

sympatieke en vlotte bediening

catherinequintens
catherinerecommends this restaurant for:
Reviewed on 17/07/2017
This review is written after a reservation for the Bongo vorstelijk

We waren tevreden over de kwaliteit van het...

We waren tevreden over de kwaliteit van het eten, en ook het personeel was zeer vriendelijk. Wat we niet leuk vonden. Hebben zeer lang moeten wachten. Broodmandjes kwam voor alle vier niet tegelijkertijd. En onze koffie kwam pas nadat al het eten op was. Zeer slecht georganiseerd. Dat was niet enkel voor ons zo. Maar was zo bij alle tafels.

PatriciaMensaert
Patriciarecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/07/2017

Lekker ontbijt en goede service...

Lekker ontbijt en goede service

Thales C.Cootjans
Thales C.recommends this restaurant for:
Reviewed on 16/07/2017

omdat het lekker eten was en leuke sfeer...

omdat het lekker eten was en leuke sfeer

date score