Zuid-west

Antwerpsesteenweg 330 2500 LIER
Review score
7.7 Based on 13 reviews
Service
Quality
Atmosphere
13 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Heidi
Geeraerts

koffietafel

Als ik betaal voor de koffietafel + aperitief + taart voor 56 personen en ik zelf heb gezien dat er van de 5 taarten nog 2,5 taarten over waren, ik dan vraag om slechts 2 stukjes te mogen mee nemen voor mijn kindjes omdat zij bijna niets gegeten hebben door het verdriet over hun bompa dan verwacht ik ook deze 2 stukjes!! In plaats daarvan krijg ik als verveeld antwoord : Mevrouw, er waren enkel kruimeltjes over dus alles in de vuilnisbak gegooid. Dit is er zwaar over en vooral onprofessioneel. Eén keer, maar nooit meer

placeholder
dimitri
de vuyst

onaanvaardbaar!

Gisteren gaan eten in Zuid-West. Na telefonische reservatie én de vraag of er zeker mosseltjes waren. 'Maar natuurlijk meneer', werd er vriendelijk geantwoord. Bij aankomst bleken er geen mosselen meer te zijn. Evenmin een flesje Pinot Grigio van de kaart. Dan maar iets anders besteld om 18.45. Om 20.55!! komt het eten na heel veel vragen en zagen. Een record, maar niet om trots op te zijn. Een echte schande om klanten (en kinderen) meer dan twee uur te laten wachten. Bovendien is er GEEN compensatie. Tja, je moet je maar leren kennen zeker. Never again dus! Money above service...!

placeholder
Daniël
Heylen

regelmatig geweest in het verleden ! (verleden...

regelmatig geweest in het verleden ! (verleden wat up & downs) Recent nog eens teruggeweest en eten was veel lekkerder en het zag ook goed uit !

Nadine
De Reyck

Een aangenaam interieur en prima kwaliteit...

Een aangenaam interieur en prima kwaliteit en service.

elise
bex

Vandaag gaan eten in Zuid West, Het mooie terra...

Vandaag gaan eten in Zuid West, Het mooie terras beloofde veel. Maar het eten wat een teleurstelling! Een ossenhaas aan € 26,80 met béarnaise en frieten. Béarnaise en frieten niet vers gemaakt! Een caesarsalade met uitgedroogde kip en gewone sladressing croutons niet gevonden.

kevin
ponchaut

zeer lekker eten en vriendelijke en snelle...

zeer lekker eten en vriendelijke en snelle service

Bruno
De Kneef

heel leuk, gezellig restaurant... Uitgebreide...

heel leuk, gezellig restaurant... Uitgebreide en gevarieerde menu kaart. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pascale
Verhaegen

Groot etablissement maar door de onderverdeling...

Groot etablissement maar door de onderverdeling in allemaal aparte kamers is het er heel gezellig.

Kenny
Peeters

Gezellige sfeer!...

Gezellige sfeer!

Kim
Van den bergh

Leuke plaats om te komen eten of gewoon iets...

Leuke plaats om te komen eten of gewoon iets te komen drinken. Met wat geluk wordt ook je auto geparkeerd door één van de werknemers. Klassieke keuken tegen ok prijs. Eén minpunt: als je een plaatsje uitzoekt in de veranda, is het soms lang wachten op bediening.

All reviews of this restaurant