Kitchen
Budget
Closing days
Tuesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 14 reviews
Service
Quality
Atmosphere
14 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Dirk
Reviewed on: unknown
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Aanrader

Gewoon lekker en de moeite waard.

Vera
Reviewed on: unknown

Een ech taliaans restaurant in Lier! Hier...

Een ech taliaans restaurant in Lier! Hier wordt eerlijk en heerlijk echt intaliaans eten geserveerd. zoals het moet zijn. Niet het goedkoopste maar wel het authentiekste restaurant. Vriendelijke bediening, gezellige sfeer, mét de TV in de zaal (zoals in Italie voor het voetbal) en goedgevulde borden en lekkere wijn; Houden zo !

Hendrik
Reviewed on: unknown

Beste pizza's en pasta's van Lier en omstreken....

Beste pizza's en pasta's van Lier en omstreken. lekkere huiswijn. Vriendelijke bediening.

Rudi
Reviewed on: unknown

Fijne Italiaanse keuken. Soms iets te druk...

Fijne Italiaanse keuken. Soms iets te druk waardoor het gezellig en rustig tafelen verstoord wordt.Toch een aanrader

Carlo
Reviewed on: unknown

Ik kom geregeld in dit restaurant eten, zowel...

Ik kom geregeld in dit restaurant eten, zowel met vrienden en/of mijn gezin met twee kinderen (restaurant is kindvriendelijk). Het gaat hier om een Italiaans restaurant van zeer hoge kwaliteit. Men kan er steeds terecht voor een Pizza of een verse pasta. Ook diegenen die meer uitgebreid willen tafelen komen hier zeker aan hun trekken. Er is een uitmuntende voorgerechtenkaart, vleeskaart, viskaart en dessertenkaart. Het restaurant is op en top Italiaans. Personeel is Italiaans alsook de kok. Pizza' s worden in authentieke houtoven gebakken en zijn subliem. Ook de verse pasta's zijn steeds al dente en uitstekend. Vlees- en visgerechten zijn steeds op en top vers. Kortom, volgens mij een uitmuntend restaurant voor iedereen die graag Italiaans eet en hoge verwachtingen heeft naar kwaliteit. Dit restaurant voldoet zeker aan deze eisen. Het enige minpunt kan zijn dat het restaurant kein is, maar dit geeft dan weeral een gezellige drukte zoals men in Italië ook kan meemaken (104475)

Carlo
Reviewed on: unknown

Ik kom geregeld in dit restaurant eten, zowel...

Ik kom geregeld in dit restaurant eten, zowel met vrienden en/of mijn gezin met twee kinderen (restaurant is kindvriendelijk). Het gaat hier om een Italiaans restaurant van zeer hoge kwaliteit. Men kan er steeds terecht voor een Pizza of een verse pasta. Ook diegenen die meer uitgebreid willen tafelen komen hier zeker aan hun trekken. Er is een uitmuntende voorgerechtenkaart, vleeskaart, viskaart en desertenkaart. Het restaurant is op en top Italiaans. Personeel is Italiaans alsook de kok. Pizza' s worden in authentieke houtoven gebakken en zijn subliem. Ook de verse pasta's zijn steeds al dente en uitstekend. Vlees- en visgerechten zijn steeds op en top vers. Kortom, volgens mij een uitmuntend restaurant voor iedereen die graag Italiaans eet en hoge verwachtingen heeft naar kwaliteit. Dit restaurant voldoet zeker aan deze eisen. Het enige minpunt kan zijn dat het restaurant kein is, maar dit geeft dan weeral een gezellige drukte zoals men in Italië ook kan meemaken

stijn
Reviewed on: unknown

de zaak is klein en je zit er op elkaar gepakt,...

de zaak is klein en je zit er op elkaar gepakt, geen niet-rokerszone,... MAAR tot een tijdje geleden was het eten gewoon buiten categorie. Ik heb wel de indruk dat de laatste maanden de kwaliteit een beetje minder is, maar in de zomer op het terras... nog steeds een aanrader. Ze mogen wel iets aan de prijs van de wijnen doen... betaalde bijna € 30 voor een fles die in de colruyt geen € 4 kost... zo bleek later, en dat is er een beetje over

Marcel
Reviewed on: unknown

Uitgerookt, totaal uitgerookt en dit is spijtig...

Uitgerookt, totaal uitgerookt en dit is spijtig, eten is niet slecht en de bediening is aangenaam. Wij zijn met pijn in de ogen naar buiten gegaan, zowat de helft van het restaurant zat te roken. De uitbater zou hier echt iets moeten aan doen of wij moeten wachten tot 2007.

placeholder
Maurice
Reviewed on: unknown

Niet slecht van eten, jammer genoeg tamelijk...

Niet slecht van eten, jammer genoeg tamelijk ongezellig en inderdaad tafels nogal dicht op mekaar.

Guy
Reviewed on: unknown

Pizza's gebakken in houtoven zijn super. In...

Pizza's gebakken in houtoven zijn super. In Lier en omgeving is dit dé place to be.

All reviews of this restaurant