Reviews for Het Moment

1481 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.8
1481 reviews
date score
Bert
Reviewed on: 11/08/2020
Bert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker, vriendelijk, gezellig wat meer wil...

Lekker, vriendelijk, gezellig wat meer wil je nog?

Raymond
Reviewed on: 10/08/2020
Raymond recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De website vermelde een maandmenu aan 35 euro...

De website vermelde een maandmenu aan 35 euro per persoon. Toen we er achter vroegen viel het personeel uit de lucht. Hebben uiteindelijk een ander weliswaar goedkoper menu gekregen. Was wel lekker, maar niet wat we in gedachte hadden.

Anne
Reviewed on: 06/08/2020
Anne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk en vlot. We namen een ontbijt...

Vriendelijk en vlot. We namen een ontbijt ik vond nu niet dat daar groenten bij moesten, een stukje fruit zou voor een ontbijt voor mij, meer aangewezen zijn.

Krista
Reviewed on: 06/08/2020
Krista recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening en lekker...

Vriendelijke bediening en lekker

Daisy
Reviewed on: 05/08/2020
Daisy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij komen er al jaren en altijd even goed dus...

Wij komen er al jaren en altijd even goed dus ook dinsdag niks op aan te merken...vriendelijke bediening en lekker eten...

pierre
Reviewed on: 03/08/2020
pierre recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Algemeen kunnen we melden dat ons bezoek en...

Algemeen kunnen we melden dat ons bezoek en ontvangst vrij goed verlopen is en dat de voorzieningen i.v.m Corona bestrijding goed zijn. Ik stel me enkel de vraag waarom er geen vraag komt of notie van de reservatie zelf zodat er toch een onzekerheid bestaat dat opdat jullie weten wie al of niet komt op een reservatie? (eigenaardig vind ik..!) mvg Pierre

STERCKX
Reviewed on: 03/08/2020
STERCKX recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

LEKKER ETEN EN VRIENDELIJKE VLOTTE BEDIENING...

LEKKER ETEN EN VRIENDELIJKE VLOTTE BEDIENING

Nathaly
Reviewed on: 03/08/2020
Nathaly recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk ontbijt...

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk ontbijtje

Carlo
Reviewed on: 02/08/2020
Carlo recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Vriendelijke bediening.Lekker eten en snelle...

Vriendelijke bediening.Lekker eten en snelle bediening in een mooie omgeving

Heidi
Reviewed on: 01/08/2020
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Allround heel tevreden: lekker eten, vriendelij...

Allround heel tevreden: lekker eten, vriendelijke en snelle bediening, tafels op veilige afstand. We komen zeker terug!

date score