Reviews for Het Moment

1249 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.7
1249 reviews
date score
Rita
Reviewed on: 26/05/2019
Rita recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

vriendelijke service en lekker ontbijt...

vriendelijke service en lekker ontbijt

Robert
Reviewed on: 23/05/2019
Robert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Wij hebben lekker gegeten voor een zeer aanvaar...

Wij hebben lekker gegeten voor een zeer aanvaardbare prijs; vooral het voorgerecht (carpaccio van St Jacobsvruchten op erwtenpuree) was bijzonder

Reviewed on: 22/05/2019
recommends this restaurant for: Groups

Bediening was vriendelijk. Maar ik vond de...

Bediening was vriendelijk. Maar ik vond de portie salade moment toch maar schaars. De salade op zich was goed maar voor een menu van 20 euro mag er toch meer brood of kroketten of rijst, ... bijzijn. De crème brulee was wak (over tijd) en die hebben we dan ook teruggestuurd.

Ludo B.
Reviewed on: 16/05/2019
Ludo B. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vriendelijke service. Menu OK, vooral voorgerec...

vriendelijke service. Menu OK, vooral voorgerecht en nagerecht. Cuisson steak kon beter.

Myriam
Reviewed on: 16/05/2019
Myriam recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vlotte en vriendelijke bediening. De gerechtjes...

Vlotte en vriendelijke bediening. De gerechtjes waren lekker en goed geproportioneerd.

Paul
Reviewed on: 15/05/2019
Paul recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ontbijt met bubbels was perfect! Vriendelijke...

Ontbijt met bubbels was perfect! Vriendelijke bediening, voldoende keuze en een attente diener die zelfs de koffie wat later bracht zodat we de bubbels en fruitsap konden drinken zonder te haasten. Voor herhaling(en) zeker vatbaar!

steven
Reviewed on: 15/05/2019

was lekker...

was lekker

Dirk
Reviewed on: 13/05/2019
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De menu was lekker en verzorgt En de bediening...

De menu was lekker en verzorgt En de bediening was zeer vriendelijken en heel vlotjes In een woord super

Benny
Reviewed on: 12/05/2019
Benny recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben het asperge menu genomen, en het...

We hebben het asperge menu genomen, en het was zeer lekker, het personeel is top, we hebben het voorrecht gehad om met de eigenaar te kunnen praten, en de man is gewoon top. dus in het kort ik zou het iedereen aanraden om er te gaan eten.

Freddy
Reviewed on: 10/05/2019
Freddy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Goede bediening met juiste timing. Eten zoals...

Goede bediening met juiste timing. Eten zoals steeds kwalitatief dik in orde. Een terugkomer.

date score