Reviews for Eet-kafee

7 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
7 reviews
date score
Lode D.
Reviewed on: unknown
Lode D. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten en vooral vriendelijke bediening...

Lekker eten en vooral vriendelijke bediening

Vera V.
Reviewed on: unknown
Vera V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was een gezellig etentje :prijs- kwaliteit...

Het was een gezellig etentje :prijs- kwaliteit ,bediening en entourage, waren dik in orde!

placeholder
Steven
Reviewed on: unknown

Fucking lekker!!!

Eerste maal bij eet-kaffee en het was superlekker. De tonijn als voorgerechtje was toppie maar dan volgde de tepanyaki-steak.... Mmmmmm.... Gewoon de Max!!!! En de verse frietjes waren echt verse frietjes!!! Gewoon tongstrelend !!! Van begin tot einde... Oja... Mayonaise ook toppie en bediening ook pluspunt!!! Een zaak die je als levensgenieter moet bezocht hebben!!!

placeholder
Gerrit
Reviewed on: unknown

Wat is hier gebeurd?

Wij kwamen jaren heel regelmatig hier eten. Waren altijd heel tevreden over het eten en de bediening. Sinds ongeveer een jaar gaat het hier steeds meer achteruit. Omdat ook de prijs/kwaltiteitverhouding van de gerechten en wijn niet meer in verhouding was opteerden wij de laatste keer voor het 3-gangenmenu. Wat een teleurstelling. Op het bord gegooid, klef, lauw en smakeloos voor- en hoofdgerecht. Op de koop toe zat er na het uitlepelen van het dessert onderaan in het kommetje iets verdachts groen. De prijs van de huiswijn was goed maar de kwaliteit navenent. Daarbij werden wij bediend door een lompe ober die zich nogal heel aanmatigend gedroeg. Vroeger kwamen wij hier erg graag een avondje genieten van het lekkere eten en de sfeer maar dat zullen we ergens anders moeten gaan doen vrezen we.

placeholder
Chantal
Reviewed on: unknown

We zijn er naartoe gegaan zonder reservering....

We zijn er naartoe gegaan zonder reservering. Dat was geen enkel probleem. De inrichting is mooi en sfeer is aangenaam. De menukaart heeft dezelfde ziekte als vele menukaarten, ze staat bol van de schrijffouten, maar dat doet geen afbreuk aan het eten natuurlijk. We moesten erg lang wachten. De mensen die na ons binnengekomen waren, met meer personen waren en verschillende gerechten hadden besteld werden sneller bediend. Onze steak met frietjes werd naar tafel gebracht zonder frietjes. Daar hebben we zelf naar gevraagd na enkele minuten. Het bijgevoegde slaatje was te simpel. 4 blaadjes sla en 3 stukjes tomaat. Het vlees was lekker. De prijs was te hoog voor hetgeen we hebben gekregen. Vaste klanten hebben duidelijk een voetje voor en dat is erg jammer.

Jenna
Reviewed on: unknown

Lekker eten en voor elk budget kan je er komen...

Lekker eten en voor elk budget kan je er komen - er zijn kreeftgerechten van 45 euro maar ook pasta's voor 16 euro. Ik vind het er aangenaam vertoefen, tafels staan niet te dicht bij elkaar dus je hebt genoeg privacy en ondanks dat het restaurant vol zat hadden we geen moeilijkheden met teveel lawaai. gezellig bar ook voor even te wachten tot je tafeltje klaar is. Voor de echte saladeliefhebber is dit zeker een aanrader omdat je hem volledig zelf mag samenstellen :-) aanrader dus!

kristel
Reviewed on: unknown

heel leuk ook in de zomer voor buiten te zitten...

heel leuk ook in de zomer voor buiten te zitten

date score