Reviews for Restaurant Fleur

137 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
137 reviews
date score
Carina
Reviewed on: 17/02/2020
Carina recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

De wachttijd tussen de verschillende gangen...

De wachttijd tussen de verschillende gangen was zeker veel te lang, Aperitief krijgen 15' dan 25' tot amuse kwam en 30 tot voorgerecht,,den nogmaals 35' tot soep. Het sorbet eveneens 30' wachten. De hoofdschotel liet nadien 25' op zich wachten, met dan slechts 10' tot dessert omdat waarschijnlijk het sluitingsuur naderde. Het opdienen verliep ook erg chaotisch en de diensters liepen van de ene zijde van het restaurant naar de andere zijde en dan weer terug, om alleen maar bestek neer te leggen, waarbij ze veel logischer lijkt me, gewoon de tafels vlakbij elkaar eerst zouden kunnen afwerken. De volgorde van binnenkomen van klanten werd ook niet gerespecteerd. We zagen 3 tafels die na ons binnenkwamen (tot zelfs 45' na ons) toch eerder bediend worden en dit terwijl er maar één menu beschikbaar was op die dag. Ook de bediening van het eten was op zelfde manier als het dekken van de tafels erg chaotisch. Het eten was minimaal en mijn partner, niet echt een grote eter, is er met honger buiten gestapt; Erg spijtig allemaal, want het eten op zich was op enkele details na, wel erg lekker (vb zorg bij de amuses (wel erg lekkere) voor een gelijke verdeling naar het aantal personen aan tafel, soep was net iets te pikant, dat hoorde we ook aan de tafels naast ons, sorbet prima in orde, iets meer aardappelgerecht en pastinaak bij de hoofdschotel (een veegje pastinaak en 4 mini pommes duchess is echt te weinig), Sommige zaken waren te lekker om er zo weinig van te krijgen. De prijs was ok. In totaal zijn wij er bijna 4u binnen geweest en dat is toch wat lang om even een etentje te doen.

jean
Reviewed on: 17/02/2020
jean recommends this restaurant for: Groups

Telkens wij komen is alles perfect...

Telkens wij komen is alles perfect

Sonja
Reviewed on: 14/02/2020
Sonja recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellig, lekker, goede en vlotte bediening...

Gezellig, lekker, goede en vlotte bediening

inge
Reviewed on: 04/02/2020
inge recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Echt dik in orde en heel vriendelijk...

Echt dik in orde en heel vriendelijk

Gerd
Reviewed on: 03/02/2020
Gerd recommends this restaurant for: Groups

Omdat het eten echt slecht was. Ik heb het...

Omdat het eten echt slecht was. Ik heb het niet gezegd aan de dame die kwam afruimen omdat de andere klanten dit dan gingen horen. Wij hadden met 2 personen moussaka besteld en we verheugden ons al op een lekkere ovenschotel. Wat we echter op ons bord kregen was allesbehalve lekker te noemen. Het was klein zoals een voorgerecht. Het zag er ook niet uit als moussaka. Van onder lag grof,hard en flauw gehakt. Daarop een beetje paprika en van boven wat puree en dat was het dan. Van grote honger hebben wij het opgegeten maar het leek in niets op een moussaka zoals het eigenlijk moet. En dat voor 17 Euro !!! Echt schandalig!!!

emiel
Reviewed on: 26/01/2020
emiel recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker van eten en een heel vriendelijke bedien...

Lekker van eten en een heel vriendelijke bediening.Voor herhaling vatbaar .

Ariane
Reviewed on: 20/01/2020
Ariane recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Sympathieke bediening, lekker gegeten!!!...

Sympathieke bediening, lekker gegeten!!!

Johan
Reviewed on: 20/01/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Fijne brasserie ,lekkere keuken, goeie prijs/kw...

Fijne brasserie ,lekkere keuken, goeie prijs/kwaliteit, zeer goed gegeten, vriendelijke bediening, we komen zeer zeker nog terug

jean
Reviewed on: 06/01/2020
jean recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

dit restaurant zou zich gerust kunnen plaatsen...

dit restaurant zou zich gerust kunnen plaatsen tussen de luxe restaurants. wij gaan daar regelmatig(zie hieronder onze beoordeling )

Luc
Reviewed on: 23/12/2019
Luc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Wij zijn daar al meerdere keren geweest! Altijd...

Wij zijn daar al meerdere keren geweest! Altijd lekker eten, vlotte en vriendelijke bediening. Niet ver uit de buurt en erg goed van prijs.

date score