Budget
€€
Contact
Show phone number Email Facebook
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Schelfhout-Imbrechts
Reviewed on: unknown
Schelfhout-Imbrechts recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Feestje

Gisteren een mooi feestje gehad ,lekker eten ,heel vriendelijke bediening zowel tijdens bowlen,als bij het eten .al de 2 de keer dat we hier waren ,we komen zeker terug .

Jimmy
Reviewed on: unknown
Jimmy recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

Top bedrijfsfeest met eten

Wij hebben ons personeelsfeestje met 30 personen gevierd bij Wima. Eten was top ! Service fantastisch Bowling achteraf zeer amusant

Jelle
Reviewed on: unknown

Reeds twee maal geweest met combinatie bowling...

Reeds twee maal geweest met combinatie bowling + diner. Zeer lekkere gerechten, geen grootkeuken-gedoe a volonté, goed verzorgd.

Isabelle
Reviewed on: unknown

Onlangs hier naartoe geweest voor een team...

Onlangs hier naartoe geweest voor een team meeting en echt verrast door de goede kwaliteit van het eten. Niet direct iets wat men verwacht van een feestzaal/partycenter gekoppeld aan een bowling. Wij hadden eerst koude en warme voorgerechten, soup, daarna een brochette die je zelf kon samentellen met vlees of vis en afsluitend nog een dessertenbuffet. Alles was echt tot in de puntjes verzorgd. Het personeel was heel vriendelijk. Als er iets op aan te merken was is het dat je door het lekkere eten gewoon te veel eet ;o)

pets
Reviewed on: unknown

een aanrader voor iedereen die iets te vieren...

een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft ! Een jarige, een jubileum of communiekant : voor iedereen dolle pret. Lekker eten, groot buffet met zowel koude als warme gerechten en heerlijke brochetten à volonté. 2 uur bowlen is voorzien, maar voor ons geen echte noodzaak.

All reviews of this restaurant