We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.0 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
9 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
David
Reviewed on: unknown

Wederom zeer lekker gegeten, alles is hier...

Wederom zeer lekker gegeten, alles is hier supervers. De Tepanyaki is mijn favoriet , mijn man kiest voor Wok. Het warm en koud buffet heeft zeer veel keus en de lekkere soep (keuze uit 2 soepen). Het dessert mag wat uitgebreider, maar dat is maar een klein detail. Ook geschikt voor een feest, een all-inn prijs , geen verassingen dus. Hier komen we geregeld en we komen zeer zeker terug! Een aanrader!

Bianca
Reviewed on: unknown

Onze ervaring is toch al wel van een jaartje...

Onze ervaring is toch al wel van een jaartje geleden. Het was onze eerste kennismaking en die was TOP!! Spijtig genoeg zijn onze vrienden met kerstmis hier ook geweest en dat was wel teleurstellend. Geen kerstsfeer en versieringen geen Kerstmuziek en ze werden zowaar bijna buiten gekeken om de volgende groep binnen te laten. En dat op een feestavond? Beter wat meer gevraagd en de mensen ontspannen met hun familie van Kerstavond te laten genieten. Toch wil ik nog wel eens terugkomen naar jullie.

Greet
Reviewed on: unknown

Gezellig wokrestaurantje. De sfeer kon wel...

Gezellig wokrestaurantje. De sfeer kon wel iets beter, maar aangezien we met een groep van +/- 30 personen waren, werd het een toffe avond. Het eten en de bereidingen waren van goede kwaliteit.

Wim
Reviewed on: unknown

zeer goede prijs/kwaliteitverhouding alleen...

zeer goede prijs/kwaliteitverhouding alleen spijtig van de drukte, het rumoer en de ongezellige inrichting. Deed me meer denken aan een refter dan aan een restaurant. Dit concept in een gezellige omgeving = succes gegarandeerd.

Martijn
Reviewed on: unknown

Heel leuk om met een groep te komen, niet voor...

Heel leuk om met een groep te komen, niet voor een gezellige tête-a-tête. Daarvoor is de kantine atmosfeer te sterk aanwezig. De kwaliteit van het eten is top. Er is ook een grote variëteit, dus voor ieder wat wils.

Philip
Reviewed on: unknown

A-volonté-wok-buffet-restaurant waar je waar...

A-volonté-wok-buffet-restaurant waar je waar voor je geld krijgt, doch niet geschikt voor een gezellig etentje; je zit te dicht op elkaar en er is veel te veel lawaai (er kunnen 300 mensen binnen!) OK, wij gingen wel op een zaterdagavond, maar toch... Eerder geschikt voor een personeelsfeestje ofzo. Wél perfecte kwaliteit en bediening!

Tom
Reviewed on: unknown

Zeer leuk concept, goede kwaliteit, correcte...

Zeer leuk concept, goede kwaliteit, correcte bediening en zeer goede prijs. Hier gaan ze ons nog zeker terug zien !

Jürgen
Reviewed on: unknown

Ben één keer in dit restaurant geweest en al...

Ben één keer in dit restaurant geweest en al meteen viel mij de uitermate vriendelijkheid van het personeel op. Even een rondleiding gekregen, zodat we wisten waar we overal moesten zijn, en nadien was het...... AANVALLEN...... Heerlijk gegeten, nergens lang moeten wachten (ook al was het op sommige momenten erg druk, de koks werkten zeer snel) Een absolute aanrader voor iemand die eens iets anders wil dan bediening aan tafel, en met honger terug buiten gaan....

shinta
Reviewed on: unknown

reeds 1 keer bezocht en we komen zeker terug,...

reeds 1 keer bezocht en we komen zeker terug, eten is vers en de bediening uitermate vriendelijk, kinderen zijn welkom, niet rokers en rokers gescheiden, goede prijs kwaliteit verhouding

All reviews of this restaurant