Reviews for Bistro De Stadstuin

29 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
29 reviews
date score
Bernard V.
Reviewed on: 17/08/2018
Bernard V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker en verzorgde maaltijd Vriendelijke bedie...

Lekker en verzorgde maaltijd Vriendelijke bediening

Dirk V.
Reviewed on: 16/08/2018
Dirk V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Er was van alles voldoende en het was lekker....

Er was van alles voldoende en het was lekker.

Eddy V.
Reviewed on: 13/07/2018
Eddy V. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Blijkbaar moet je in dit eethuis (restaurant...

Blijkbaar moet je in dit eethuis (restaurant is hier niet op zijn plaats) bij reservatie zeggen wat je gaat eten. Dan worden de ingrediënten rap gehaald in de buurtwinkel of nachtwinkel vermoed ik . Dit is iets dat nog nooit heb meegemaakt. Wij vroegen zeebaars met botersaus en puree repliek van de uitbater ik heb geen aardappelen in huis dan maar steak met frieten. Mijn partner vroeg de scampi pikant in tomatensaus, tomatensaus geen verse tomaten en veel olie. Vroegen voor Zuid Afrikaanse wijn kregen een Franse. Dit is een veredeld fritkot. Wij komen hier nooit meer.

Kristiaan V.
Reviewed on: 02/07/2018
Kristiaan V. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Vriendelijke service, goede verhouding prijs/kw...

Vriendelijke service, goede verhouding prijs/kwaliteit en tuinterras is een aangename en rustige plaats om te vertoeven nabij een drukke winkelstraat!

Annemie
Reviewed on: 23/06/2018
Annemie recommends this restaurant for: Groups, Kids

Lekker eten Vriendelijk personeel...

Lekker eten Vriendelijk personeel

Kelly M.
Reviewed on: 07/06/2018
Kelly M. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke bediening,zeer lekker ontbijt...

Vriendelijke bediening,zeer lekker ontbijt in het mooie zonnige tuintje achteraan! Wij zijn tevreden klanten!

Hannemie
Reviewed on: 01/06/2018
Hannemie recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Gezellige tuin, héél lekker gegeten en gedronke...

Gezellige tuin, héél lekker gegeten en gedronken, supervriendelijke bediening. Dankjewel voor de goede zorgen. Wij komen zeker terug!

m h.
Reviewed on: 27/05/2018
m h. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heerlijk eten, leuke rustige tuin, perfecte...

Heerlijk eten, leuke rustige tuin, perfecte ontvangst!

Marleen
Reviewed on: 30/04/2018
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Aangename sfeer, heel lekker eten, de coupe...

Aangename sfeer, heel lekker eten, de coupe maison is om duimen en vingers af te likken ! Een echte aanrader, alle smaken vloeien mooi in elkaar. Een topper

Guido
Reviewed on: 15/04/2018
Guido recommends this restaurant for: Price/quality

gezellig, vriendelijke en snelle bediening;...

gezellig, vriendelijke en snelle bediening; het eten en de wijn lekker, ook aperitief van het huis lekker. minder was dat radio 2 opstond, niet echt onze voorkeurzender, en het slaatje met geitenkaas en honing was lekker, maar het had iets meer mogen zijn, wat meer groenten. Jammer ook dat op de kaart geen apart groentenschoteltje voorzien is voor wie graag groenten eet ( maar misschien had ik dat wel kunnen bestellen, niet gevraagd, gekozen voor slaatje)

date score