Reviews for Bistro De Stadstuin

33 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
33 reviews
date score
Ilse D.
Reviewed on: 05/11/2018
Ilse D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was verzorgd en bij alle 3 zeer lekker....

Het was verzorgd en bij alle 3 zeer lekker. Voor herhaling vatbaar.

Guy
Reviewed on: 20/10/2018
Guy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Gewoon lekker...

Gewoon lekker

Elise C.
Reviewed on: 06/09/2018
Elise C. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Heel vriendelijk personeel en huiselijke sfeer....

Heel vriendelijk personeel en huiselijke sfeer. Eten was tiptop inorde! Tiramisu met speculaas is een echte aanrader! Prijs is zeker in verhouding met het eten.

Beatrice
Reviewed on: 03/09/2018
Beatrice recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super gezellig. Toffe en zeer vriendelijke...

Super gezellig. Toffe en zeer vriendelijke talentvolle bediening.

Bernard V.
Reviewed on: 17/08/2018
Bernard V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker en verzorgde maaltijd Vriendelijke bedie...

Lekker en verzorgde maaltijd Vriendelijke bediening

Dirk V.
Reviewed on: 16/08/2018
Dirk V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Er was van alles voldoende en het was lekker....

Er was van alles voldoende en het was lekker.

Eddy V.
Reviewed on: 13/07/2018
Eddy V. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Blijkbaar moet je in dit eethuis (restaurant...

Blijkbaar moet je in dit eethuis (restaurant is hier niet op zijn plaats) bij reservatie zeggen wat je gaat eten. Dan worden de ingrediënten rap gehaald in de buurtwinkel of nachtwinkel vermoed ik . Dit is iets dat nog nooit heb meegemaakt. Wij vroegen zeebaars met botersaus en puree repliek van de uitbater ik heb geen aardappelen in huis dan maar steak met frieten. Mijn partner vroeg de scampi pikant in tomatensaus, tomatensaus geen verse tomaten en veel olie. Vroegen voor Zuid Afrikaanse wijn kregen een Franse. Dit is een veredeld fritkot. Wij komen hier nooit meer.

Kristiaan
Reviewed on: 02/07/2018
Kristiaan recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Vriendelijke service, goede verhouding prijs/kw...

Vriendelijke service, goede verhouding prijs/kwaliteit en tuinterras is een aangename en rustige plaats om te vertoeven nabij een drukke winkelstraat!

Annemie
Reviewed on: 23/06/2018
Annemie recommends this restaurant for: Groups, Kids

Lekker eten Vriendelijk personeel...

Lekker eten Vriendelijk personeel

Kelly M.
Reviewed on: 07/06/2018
Kelly M. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke bediening,zeer lekker ontbijt...

Vriendelijke bediening,zeer lekker ontbijt in het mooie zonnige tuintje achteraan! Wij zijn tevreden klanten!

date score