Reviews for Oud-edegem

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Peter
Reviewed on: 25/10/2019
Peter recommends this restaurant for: Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Prima service!...

Prima service!

Geens
Reviewed on: 05/11/2019
Geens recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

eten was super lekker en vriendelijke en degeli...

eten was super lekker en vriendelijke en degelijke bediening .

HILDE
Reviewed on: 05/11/2019
HILDE recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Dit was al de 6de keer dat ik hier kwam eten...

Dit was al de 6de keer dat ik hier kwam eten en ook nu weer was de service prima, het gerecht super lekker en prima prijs/ kwaliteit verhouding. Een echter aanrader. Wil je zeker zijn van een plek reserveer dan.

Kristien
Reviewed on: 11/11/2019
Kristien recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We hebben super lekker gegeten, vriendelijk...

We hebben super lekker gegeten, vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar, we gaan snel terug

Martine
Reviewed on: 13/11/2019

Alles prima, eten was lekker en goede bediening...

Alles prima, eten was lekker en goede bediening.

Els
Reviewed on: 16/11/2019
Els recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik ben nu een 10-tal keer in Oud Edegem geweest...

Ik ben nu een 10-tal keer in Oud Edegem geweest en ik heb er keer op keer lekker gegeten. Stelt nooit teleur!

Els
Reviewed on: 17/11/2019
Els recommends this restaurant for: Groups

gezellig interieur, snelle bediening en lekkere...

gezellig interieur, snelle bediening en lekkere gerechten

HILDE
Reviewed on: 18/11/2019
HILDE recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zoals steeds uiterst vriendelijk ontvangen....

Zoals steeds uiterst vriendelijk ontvangen. Een van onze tafelgenoten heeft het tijdelijk moeilijk om te eten. Bij navraag vooraf werd hier op een supertoffe manier een oplossing voor aangeboden zodat iedereen toch present kon zijn. Het eten was weer overheerlijk en mooie porties. Een van de plekken waar ik ondertussen al meermaals ging lunchen en elke keer weer heel tevreden buiten kom.

Nitish
Reviewed on: 19/11/2019
Nitish recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

zeer vriendelijke bediening. lekker eten. leuke...

zeer vriendelijke bediening. lekker eten. leuke avond in Edegem.

Tuymans
Reviewed on: 25/11/2019
Tuymans recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijk personeel en lekker eten!...

Vriendelijk personeel en lekker eten!

date score