Reviews for Oud-edegem

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Eva
Reviewed on: 07/12/2019
Eva recommends this restaurant for: Groups

Erg rumoerig, zeer benepen plaatsen. De Brussel...

Erg rumoerig, zeer benepen plaatsen. De Brusselse wafel kost 5€ volgens hun kaart en 6€ op de rekening. Voor een droge wafel zonder meer is dit te duur. Een keer, nooit meer.

peter
Reviewed on: 25/02/2020
peter recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goed prijs- kwaliteit; vriendelijke, snelle...

Goed prijs- kwaliteit; vriendelijke, snelle en vlotte bediening. Er werd rekening gehouden met mijn vraag voor een rustige tafel.

Kris
Reviewed on: 25/11/2019
Kris recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gerecht; vlotte bediening, heerlijke...

Lekker gerecht; vlotte bediening, heerlijke mocktail. Het koelde binnen wel af, zodat we er niet voor kozen om koffie te nemen, maar elders te gaan opwarmen!

Danielle
Reviewed on: 28/01/2020
Danielle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening, flexibele instelling...

Vriendelijke bediening, flexibele instelling en heel lekker gegeten. Verse ingrediënten en lekker bereid.

Jef
Reviewed on: 24/01/2020
Jef recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Vriendelijke service, lekkere slaatjes...

Vriendelijke service, lekkere slaatjes

Bernard
Reviewed on: 20/12/2019
Bernard recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ben er met m'n moeder komen eten (85 jaar)...

Ben er met m'n moeder komen eten (85 jaar) ; en zij is er zot op. Een 85-jarige wordt niet overal met open armen "aanvaardt". Op sommige locatie's worden we inderdaad buiten gekeken (past niet bij het overige clienteel). Bernard

hug
Reviewed on: 20/12/2019
hug recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prima bediening, prima eten, wat wil je nog...

Prima bediening, prima eten, wat wil je nog meer.

Kris
Reviewed on: 16/12/2019
Kris recommends this restaurant for: Groups

Lekker gegeten, gezellig zitten...

Lekker gegeten, gezellig zitten

HILDE
Reviewed on: 05/11/2019
HILDE recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Dit was al de 6de keer dat ik hier kwam eten...

Dit was al de 6de keer dat ik hier kwam eten en ook nu weer was de service prima, het gerecht super lekker en prima prijs/ kwaliteit verhouding. Een echter aanrader. Wil je zeker zijn van een plek reserveer dan.

Geens
Reviewed on: 05/11/2019
Geens recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

eten was super lekker en vriendelijke en degeli...

eten was super lekker en vriendelijke en degelijke bediening .

date score