Reviews for Faim!

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Leen
Reviewed on: 14/03/2020
Leen recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het was super lekker!! We hebben ervan genoten!...

Het was super lekker!! We hebben ervan genoten!! Sterkte voor de komende 'Corona-sluitingsweken'. Hopelijk vinden jullie een oplossing d.m.v. uithaal- of delivery-mogelijkgeden.

Ellen
Reviewed on: 13/03/2020
Ellen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het was weer een erg lekker dagmenu!!...

Het was weer een erg lekker dagmenu!!

Kurt
Reviewed on: 06/03/2020
Kurt recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Wederom lekker menu en vriendelijke correcte...

Wederom lekker menu en vriendelijke correcte bediening.

Geert
Reviewed on: 06/03/2020
Geert recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

De locatie verrast, je komt binnen in een 'gewo...

De locatie verrast, je komt binnen in een 'gewoon' gelijkvloers appartement. Je voelt je onmiddellijk 'thuis'. Je zit in uitstekende stoeltjes. De akoestiek perfect gedempt. Je wordt met de glimlach ontvangen en bediend.én geniet van verzorgde, verfijnde en mooi gepresenteerde gerechtjes. Absolute aanrader!

Bruno
Reviewed on: 25/02/2020
Bruno recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Schitterende prijs/kwaliteit....

Schitterende prijs/kwaliteit.

Kris
Reviewed on: 21/02/2020
Kris recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zoals steeds een fijne suggestie voor de lunchm...

Zoals steeds een fijne suggestie voor de lunchmenu (wel niet altijd up-to-date op de website). Het eten wordt lekker klaar gemaakt en mooi gepresenteerd op de borden. Alles héél vers en zelf bereid. (dit laatste is soms wel aan de schorten te zien als het eten op tafel komt) Heel vriendelijke bediening. Wij komen zeker terug.

Anne
Reviewed on: 20/02/2020
Anne recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Fijn verzorgde en lekkere gerechten. Vriendelij...

Fijn verzorgde en lekkere gerechten. Vriendelijke bediening. Zachte muziek op achtergrond.

paul
Reviewed on: 07/02/2020
paul recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

fijne gerechten klaargemaakt. prettige sfeer...

fijne gerechten klaargemaakt. prettige sfeer en goede wijnen.

Sigal
Reviewed on: 06/02/2020
Sigal recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Was too! Het eten, de bediening, de Barbell...

Was too! Het eten, de bediening, de Barbell gin en dat dessert, hemels!!!! Daar ging mijn dieet

Chantal
Reviewed on: 30/01/2020
Chantal recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke ontvangst en bediening. Goede...

Vriendelijke ontvangst en bediening. Goede lunch menu (voorgerecht misschien iets te zout) Hier komen we zeker terug

date score