Reviews for Lucy Chang Brasschaat

603 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.3
603 reviews
date score
Glenn V.
Reviewed on: 20/07/2017
Glenn V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten en vriendelijke bediening. Vlotte...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Vlotte service, alleen zijn de porties wat aan de kleine kant, in vergelijking met de prijs.

Eline
Reviewed on: 18/07/2017
Eline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Mooie setting, vriendelijk personeel. Lekker...

Mooie setting, vriendelijk personeel. Lekker gegeten. Min puntje: voor de scami's in mijn gerecht werd een meerprijs aangerekend, deze staat echter niet op de kaart. Dessert zijn aan de kleine kant waardoor de prijs/kwaliteit niet voldoende is.

Vicky
Reviewed on: 07/07/2017
Vicky recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De dame die ons bediende was SUPERvriendelijk....

De dame die ons bediende was SUPERvriendelijk.

Dirk
Reviewed on: 27/06/2017
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten is heel lekker voldoende keuze vriende...

Het eten is heel lekker voldoende keuze vriendelijk personeel

Cynthia
Reviewed on: 26/06/2017
Cynthia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ben wel tevreden en is voor ons een vertrouwde...

Ben wel tevreden en is voor ons een vertrouwde locatie maar toch iets minder vaak dan vroeger dit omdat de prijzen vorig jaar toch wel drastisch gestegen zijn en dit is zeker niet in verhouding met de porties die dezelfde bleven of in sommige gevallen verminderden (Saté - sprinrolls). Meestal mijden wij ook bezoek in de weekends, echter gisteren een uitzondering vanwege verjaardag. Dit omdat het dan te druk is en te rumoerig en luid.

Joy
Reviewed on: 24/06/2017
Joy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en gezellige sfeer...

Lekker eten en gezellige sfeer

Nina
Reviewed on: 04/05/2017
Nina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Leuke plaats Tof personeel Mooie locatie Mooi...

Leuke plaats Tof personeel Mooie locatie Mooi terras voor de zomer Lekker eten

Liesje
Reviewed on: 17/04/2017
Liesje recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Hadden gereserveerd met bongo bon, bij aankomst...

Hadden gereserveerd met bongo bon, bij aankomst bleek dat ze de bongo bon niet meer aannemen. Dit hadden ze bij de reservatie reeds kunnen melden

Marcel
Reviewed on: 17/04/2017
Marcel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

1ste: Gebruik van een Bongo-bon was NIET mogeli...

1ste: Gebruik van een Bongo-bon was NIET mogelijk, niet tegenstaande we reserveerde. 2de: Jassen konden niet weggehangen worden, de kapstokken hangen boven een andere zijn tafel. de jassen hingen dan maar op de stoel, en op de bank gelegd, die lagen dan in de weg voor de buurman. 3de: Er werd dan toch maar opgedrongen om te blijven eten zonder Bongo-bon met 20 % korting. 4de: Ik stelde vragen over de menu's waar een twijfelend antwoord gegeven werd . 5de: Aperitief was men vergeten te brengen, dan maar bij het eten gedronken. 6de: De gerechten die we bestelde waren eenvoudig, maar te eten. 7de: Nagerecht niet genomen wegens het niet vertrouwen van wat zal het nu weer zijn ? Verder doorgereden naar cremerie in Brasschaat. Uw vrij jong personeel (ik apprecieer jongeren) heeft geen ervaring, en weet niet wat men moet doen, en voordurend aan het dromen en geeuwen. Wij waren vrijdag in de Lunch-Garden met de kleinkinderen, daar waren we tevreden over het eten en de mentaliteit, het hoeft geen E-10 Hoeve te zijn Vanuit Merksem Centrum tot Brasschaat, kom ik op de Bredabaan 3 soortgelijke restaurants tegen die beter zijn. Ik kom 6 restaurants tegen die beter zijn. Doe er iets aan dan kan je alleen maar verbeteren, klanten moet je kunnen houden. Met vriendelijke groeten.

Dany
Reviewed on: 15/04/2017
Dany recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Harde stoelen die er op wijzen dat je zeker...

Harde stoelen die er op wijzen dat je zeker niet te lang moet blijven zitten. Aperitief nog niet op en het eten was er al!

date score