Reviews for Laiterieke

9 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.8
9 reviews
date score
Sylvester
Reviewed on: 15/07/2019
Sylvester recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker, vriendelijk personeel. Top!...

Zeer lekker, vriendelijk personeel. Top!

Lies
Reviewed on: 08/07/2019
Lies recommends this restaurant for: Groups, Kids

We hebben lekker gegeten, maar heel spijtig...

We hebben lekker gegeten, maar heel spijtig was het meisje dat ons tegen haar zin bediende! Na het hoofdgerecht kwam ze de tafel niet afruimen, nadien gooide ze de dessertlepeltjes op de tafel en tot slot vergat ze 1 dessert! We hadden normaal ook nog een koffie genomen maar ook dat kwam ze niet vragen. De rekening hebben we dan maar gevraagd aan 1 van de andere zeer vriendelijke obers!

Dominique
Reviewed on: 17/06/2019
Dominique recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy

Goede service, fijne omgeving, best spare ribs...

Goede service, fijne omgeving, best spare ribs ever.

Bert
Reviewed on: 21/05/2019
Bert recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Reeds meermaals bij jullie geweest en altijd...

Reeds meermaals bij jullie geweest en altijd goed gegeten. Alleen jammer voor de dochter dat de trampoline stuk was. A1lvast tot de volgende keer

Hilde
Reviewed on: 20/05/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Kids

Heel vriendelijke ontvangst en bediening. Zalig...

Heel vriendelijke ontvangst en bediening. Zalig adres om met kinderen op restaurant te gaan.

Linda
Reviewed on: 06/05/2019
Linda recommends this restaurant for: Couples

Brood voor dat we aperitief kregen , bij aperi...

Brood voor dat we aperitief kregen , bij aperitief gij he onmiddellijk voorgerecht . Championsaus was heel weinig smaak aan en chateaubrian niet echt warm . Kom er al vele jaren maar dit was echt geen topper

Stany
Reviewed on: 06/05/2019
Stany recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gezellig en lekker eten. Ook prijs kwaliteit...

Gezellig en lekker eten. Ook prijs kwaliteit in zeer goede verhouding.

Marc
Reviewed on: 05/05/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten en een rustig tafeltje om gezellig...

Lekker eten en een rustig tafeltje om gezellig te babbelen bezorgden ons een aangename avond

Marc B.
Reviewed on: 02/05/2019
Marc B. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer goed gegeten en vriendelijke bediening....

Zeer goed gegeten en vriendelijke bediening.

date score