Budget
No budget available
Opening hours
Now closed Opening hours
Contact
Show phone number Email Website Facebook
About this restaurant
Bij patisserie Manus te Brasschaat proberen we steeds vernieuwend, met eerste keuze dagverse producten en met veel precisie onze artikelen te presenteren. Dagelijks komt alles ’s morgen vers in de bakkerij te Brasschaat.

Het assortiment brood, patisserie, chocolade, ijs en nog vele andere lekkernijen worden allemaal in eigen huis bereid met de meest hoogstaande grondstoffen en verse ingrediënten. Dit blijft vooral nodig om de door het harde werken verdiende naam te blijven behouden.

Zo wordt er dan ook elke dag vernieuwend gedacht aan producten die nodig zijn om de vraag van de meest kritische en veeleisende klant op zijn wenken te kunnen bedienen. U stelt ons de vraag en wij proberen het uit te werken. Zoals u het al ergens anders kon lezen: in onze verschillende afdelingen worden op bestelling wonderen verricht en kan een mirakel ook, al zal dit een beetje meer tijd in beslag nemen.

BRASSCHAAT

Herman Janssens ging ervaring opdoen bij de meest gerenommeerde zaken in het Antwerpse tot zelfs het opsteken van recepturen van een bakkerij in Knokke.

Hij ging van de befaamde chocolatier Delrey in Antwerpen, bakkerij Van Hunsel in Ekeren Donk over patisserie Delafaille in Schilde tot een andere bakkerij André in Deurne om overal de knepen van het vak en zelfs dat ietsje meer te leren.

Ondertussen was het steeds uitkijken geblazen naar de geschikte locatie om zelf te starten met al de bagage die hij in die jaren had mogen opdoen bij de grote meesters in de branche.

Uiteindelijk werd, de toen nog koude bakkerij die zich bevond aan het huidige adres Bredalaan 491, overgenomen.

KAPELLEN

Een ruime hypermoderne winkel die alles heeft om iedereen de ultieme winkelervaring te laten genieten... Een regelmatig veranderend assortiment om onze klanten te laten proeven van wat onze patissiers, bakkers en chocolatiers allemaal in hun mars hebben…

Het nieuwste in onze winkel zijn de betaalautomaten waar zowel met munten als briefjes kan betaald worden. Onze winkelmeisjes werken daardoor hygiënischer en de teruggave klopt altijd. De persmachine is een ander stukje vooruitgang. U perst zelf uw sinaasappelsap, al dan niet bijgestaan door één van onze medewerkers. Verser kunnen wij het echt niet brengen…

Zaterdag en zondag worden in onze atelier elk uur verse pistolets gebakken. Om 16.00 uur komen de laatste keer vers gebakken krokante broodjes en pistolets uit de oven, een service die wij u graag geven.

MANUSBIS

MANUSBIS is een feit. Iedereen praatte er over maar nu is het eindelijk zo ver. Sinds 1 oktober is in onze nieuwe zaak in Kapellen, de verbruikerszaal op de eerste verdieping boven, Manus, geopend.

Stijlvol ingericht en met uitzicht op de terrastuin (in aanleg) kan je er een hapje komen eten. ’s Morgens vanaf half acht is er de mogelijkheid om te ontbijten. er is een zeer ruim ontbijtbuffet voorzien. Je kan de ochtend met “Veuve Clicquot” champagne inzetten als je dat wil.

Vanaf half twaalf starten we er met de lunch. Een beperkte kaart waar voorstelletjes als spaghetti, slaatjes en andere kleine hapjes in het oog springen. Naast deze klassiekers vindt u ook een volwaardig vlees- of visgerecht met dessert.

Na de middag is er de mogelijkheid om bij een koffietje een pannenkoek, wafel of een heerlijk ”Manus” dessertbord te nuttigen. Als je wil kan je een gebakje recht uit de winkel op je bord laten brengen. na een dag degustatieplezier sluiten wij de deuren samen met de winkel om zes uur.
View all restaurant details
Review score
9.4 Based on 393 reviews
Service
Quality
Atmosphere
393 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Peter
Reviewed on: 08/03/2020
Peter recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

topkwaliteit aan betaalbare prijzen en vriendel...

topkwaliteit aan betaalbare prijzen en vriendelijke bediening

kathleen
Reviewed on: 08/03/2020
kathleen recommends this restaurant for: Couples, Kids, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker, veel keus, alles vers. Top...

Heel lekker, veel keus, alles vers. Top

Evi
Reviewed on: 07/03/2020
Evi recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Topservice, Topgerechtjes, Toplocatie, gewoon...

Topservice, Topgerechtjes, Toplocatie, gewoon TOP

Paul
Reviewed on: 06/03/2020
Paul recommends this restaurant for: Couples

Prima service, vriendelijk behulpzaam personeel...

Prima service, vriendelijk behulpzaam personeel

Natacha
Reviewed on: 04/03/2020
Natacha recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer zeer lekker gegeten , perfecte kwaliteit...

Zeer zeer lekker gegeten , perfecte kwaliteit /prijs verhouding .Heel vriendelijke bediening .Mooi aangenaam kader . 10/10 en we komen zeker altijd terug

Werner
Reviewed on: 02/03/2020
Werner recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Omdat het lekker en vers was en de bediening...

Omdat het lekker en vers was en de bediening super vriendelijk.

ivo
Reviewed on: 29/02/2020
ivo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Wij hebben onze huwelijkfeestje bij Manus gedaa...

Wij hebben onze huwelijkfeestje bij Manus gedaan. Fantastisch ingericht. Gezellig. Vriendelijk en hardwerkend personeel. Kortom top.

Anja
Reviewed on: 27/02/2020
Anja recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel tevreden over het regelmatig bijvullen...

Heel tevreden over het regelmatig bijvullen van de aangeboden keuze enkel wat ontbrak is dat er niet gevraagd werd of er nog drinken ( koffie/ thee/....) moest zijn. Enkel bij de start gevraagd. Wat wel jammer was. Het aanbod van vers fruit was top.

Peggy
Reviewed on: 27/02/2020
Peggy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker ontbijt, uitgebreide keuze....

Zeer lekker ontbijt, uitgebreide keuze.

Brent
Reviewed on: 23/02/2020
Brent recommends this restaurant for: Trendy atmosphere, Price/quality

Perfect ontbijt in een prachtig kader!Heel...

Perfect ontbijt in een prachtig kader!Heel vriendelijk personeel! We komen zeker terug!

All reviews of this restaurant