placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.2 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Shana
Reviewed on: unknown
Shana recommends this restaurant for: Couples, Groups

tip top

Nergens kan je betere ribbetjes eten en ook het vispannetje is om je vingers bij af te likken! Vlotte en vriendelijke bediening. Ook leuk terras voor in de zomer. Wel tijdig reserveren !

angele
Reviewed on: unknown

zeer lekker eten wij komen zeker terug,zeer...

zeer lekker eten wij komen zeker terug,zeer vlotte bediening, vriendelijk personeel,een ding was minder als hoofdgerecht had ik vispannetje genomen en dat mocht wel warmer maar ik heb dat ook gemeld maar voor de rest was het zeer lekker!

Paul
Reviewed on: unknown

Gezellig restaurantje in de Keerbergse bossen. ...

Gezellig restaurantje in de Keerbergse bossen. Uitgebreide kaart, en de ribbetjes zijn héérlijk... Wel reserveren, hat kan er erg druk zijn. Om regelmatig terug naar toe te gaan.

Chris
Reviewed on: unknown

Onlangs nog eens terug geweest na jaaaaren,...

Onlangs nog eens terug geweest na jaaaaren, en... nog niets verandered, in de positieve zin. Nog steeds lekker eten, grote porties, snelle en vriendelijkebediening. Zonder reservatie kom je er wel niet binnen.

jennifer
Reviewed on: unknown

I wasn't highly impressed by this restaurant...

I wasn't highly impressed by this restaurant though everyone I know raves about it. Maybe it's because it's very meat-oriented (particularly exotic meats such as kangaroo and antelope) and I don't eat meat. The portions are large and the atmosphere is nice, but I just didn't find that the food itself was special.

michel
Reviewed on: unknown

un des meilleurs restos du coin au rapport...

un des meilleurs restos du coin au rapport qualité/prix. Cuisine comme chez soi sans chichis et service sympa. un peu petit et sans réservation, il faut l'oublier!

Kurt
Reviewed on: unknown

Ideaal om eens echt goed mosselen of echte...

Ideaal om eens echt goed mosselen of echte goede ribben te gaan eten. Nergens anders heb ik er betere gegeten. Ideaal na een dagje fietsen of wandelen! Service is tip top en de sfeer ook. Er is een ruime parking. Aan te raden om op tijd te reserveren

veerle
Reviewed on: unknown

Gewoon niets op aan te merken. De prijs die...

Gewoon niets op aan te merken. De prijs die je betaalt staat garant voor een avond lekker smullen van de ribbetjes en van een lekkere soep. Ideaal na een dagje fietsen of wandelen! De ribbetjes zijn er met verschillende smaken: pikant, mexicaans... Service is tip top en de sfeer idem dito!

Regina
Reviewed on: unknown

Zeer goeie prijs kwaliteitsverhouding en zeer...

Zeer goeie prijs kwaliteitsverhouding en zeer snelle bediening. Aangenaam kader.

Annick
Reviewed on: unknown

Heel lekker. Veel keuze. Vriendelijke bediening...

Heel lekker. Veel keuze. Vriendelijke bediening. Schappelijke prijs. Een restaurant waar we met veel plezier terugkeren. En het is er heel gezellig!

All reviews of this restaurant