Reviews for Happy Wok

249 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
249 reviews
date score
marleen c.
Reviewed on: 18/03/2019
marleen c. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

voldoende keuze...

voldoende keuze

Jan
Reviewed on: 18/03/2019
Jan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Het is er fijn en de service is zeer goed ,...

Het is er fijn en de service is zeer goed , het personeel is echt zeer vriendelijk.

Jos
Reviewed on: 18/03/2019
Jos recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk onthaal, ruime keuze, goede prijs-k...

Vriendelijk onthaal, ruime keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding. Twee Franstalige dames werden zelfs in hun taal bediend door een ober. Dat vonden we "geweldig". Komen zeker nog terug.

Jozef
Reviewed on: 18/03/2019
Jozef recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

heel lekker eten , keuze in overvloed , vriende...

heel lekker eten , keuze in overvloed , vriendelijk personeel ,we komen terug in mei !! een echte aanrader om lekker te eten

Martina V.
Reviewed on: 17/03/2019
Martina V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het is er tof, de prijs is correct voor een...

Het is er tof, de prijs is correct voor een all-in en er is veel keuze. Voor elk wat wils. Kortom alles was lekker. Vriendelijk personeel en verzorgd. Wij komen zeker terug!

JEAN v.
Reviewed on: 10/03/2019
JEAN v. recommends this restaurant for: Couples

IK VINDT HET NIET LEKKER DAAR VIS LATEN BAKKEN...

IK VINDT HET NIET LEKKER DAAR VIS LATEN BAKKEN ? DAN ZIJN ZE NOG ROUW HEEL WEINIG KEUZE MIJ ZIE JE DAAR NOOIT MEER ALS JE NAAR EKEREN GA NAAR HESHI ? DAN ZIE JE PAS WAT WOK IS

Glen
Reviewed on: 10/03/2019
Glen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten...

Lekker eten

Patrick V.
Reviewed on: 09/03/2019
Patrick V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

ruime keuze , verse producten, vriendelijk...

ruime keuze , verse producten, vriendelijk personeel, kortom een aanrader. We komen zeker terug

karla m.
Reviewed on: 07/03/2019
karla m. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

ze heben de jarige geviert en heel vriendelijk...

ze heben de jarige geviert en heel vriendelijk de kids gaan daar graag

date score