Reviews for 't Molenhuys

95 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
95 reviews
date score
Roger
Reviewed on: 17/06/2019
Roger recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij zijn met 3 koppels komen eten omdat we...

Wij zijn met 3 koppels komen eten omdat we in HLN een artikel gelezen hadden over 'T Molenhuys. Binnen heerst er een rustige sfeer in een gezellig interieur. Bij mooi weer kan er eventueel ook buiten op 't terras gegeten worden. Wij waren aangenaam verrast door het aanbod op de menukaart. Prijs-kwaliteit is dik oké temeer omdat in de prijs van het hoodgerecht eveneens een klein voorgerechtje en een dessertje inbegrepen is. Bij het aperitief kregen we olijven en brood aangeboden. Vlotte bediening door twee vriendelijke dames. Wij gaan hier zeker nog eens terug !

Dirk
Reviewed on: 16/06/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Hebben rustig kunnen eten met nog een versnaper...

Hebben rustig kunnen eten met nog een versnapering ervoor en een dessert erna. Zeer tevreden

Sandra
Reviewed on: 10/06/2019
Sandra recommends this restaurant for: Groups

Er was te veel lawaai vanuit de keuken.Gerammel...

Er was te veel lawaai vanuit de keuken.Gerammel met borden en pannen...Het leek erop dat ze ruzie aan 't maken waren. Het eten zelf was wel heel lekker!!

Kris
Reviewed on: 10/06/2019
Kris recommends this restaurant for: Groups

Lekker eten en vriendelijk personeel!...

Lekker eten en vriendelijk personeel!

christine
Reviewed on: 10/06/2019
christine recommends this restaurant for: Groups

we hadden gereserveerd om 12.30u en waren pas...

we hadden gereserveerd om 12.30u en waren pas aan het eten om 14.30u! frieten waren maar half gebakken bediening was vriendelijk maar werd niet goed opgevolgd

Cindy
Reviewed on: 26/05/2019
Cindy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Was lekker...

Was lekker

Tessa
Reviewed on: 26/05/2019
Tessa recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Lekker eten, vlotte en leuke bediening....

Lekker eten, vlotte en leuke bediening.

Jurgen
Reviewed on: 25/05/2019
Jurgen recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten goei bediening ,vriendelijk, aangen...

Lekker eten goei bediening ,vriendelijk, aangename sfeer ,gezellig

linda
Reviewed on: 25/05/2019
linda recommends this restaurant for: Groups

lekker eten en zeer gezellig...

lekker eten en zeer gezellig

erik
Reviewed on: 19/05/2019
erik recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

superlekker , heel vriendelijke bediening ,...

superlekker , heel vriendelijke bediening , aangename sfeer

date score