Reviews for Innesto

74 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
74 reviews
date score
LindaBams
Lindarecommends this restaurant for:
Reviewed on 24/06/2016

Top klasse !!!

Het Beste restaurant van heel Limburg Top!!! Dikke Proficiat !!!

placeholder
Jef en Tiny't Sijen Keunen
Jef en Tinyrecommends this restaurant for:
Reviewed on 23/03/2016

zeer lekkere gerechten

een leuke middag een mooie omgeving en zeer lekkere gerechten echt genieten was de boodschap

placeholder
JanBex
Janrecommends this restaurant for:
Reviewed on 23/03/2016

Lekker en mooi

Lekkere, originele gerechten, prachtig gepresenteerd in een mooie gezellige zaak met de verrassende, smakelijke wijnen. Het personeel deed op zich niets mis, en was zeker niet onvriendelijk, maar ik miste hartelijkheid en spontaniteit. Pas op het einde van de avond, toen het rustiger werd, werd het personeel ook rustiger. Verder was niet elk gerecht van dezelfde hoge kwaliteit. Zou ik normaal geen probleem vinden, maar voor die prijs wel. Voorgerechten en dessert waren top, hoofdgerecht was goed zonder meer en aperitieven waren maar Zozo. Wijnen waren fenomenaal en pasten bij de gerechten, vooral bij de voorgerechten. Al bij al was ik tevreden, maar miste dat beetje extra dat ik verwacht had bij een restaurant van die prijsklasse.

JohanBlom
Reviewed on 25/10/2015

alles in een mandje

De avond was weer top. Zeer goede en aangename bediening en een sublieme keuken. Groetjes aan de dame met het mandje en de ontembare chef.

placeholder
MichaelGoijen
Reviewed on 08/10/2015

Eten was perfect!...

Eten was perfect!

placeholder
SallyCruits
Reviewed on 07/10/2015

Heerlijk, vriendelijke bediening van de Juffrou...

Heerlijk, vriendelijke bediening van de Juffrouw.

placeholder
Marie-RoseTabruyn
Marie-Roserecommends this restaurant for:
Reviewed on 29/06/2015

Tip top. Altijd een ontdekking....

Tip top. Altijd een ontdekking.

JohanBlom
Johanrecommends this restaurant for:
Reviewed on 27/06/2015

Subliem

Telkens weer een ervaring. Uitstekende gastvrouw en een gedreven kok.

placeholder
SonjaPalmans
Sonjarecommends this restaurant for:
Reviewed on 25/06/2015

Aanrader!

Van begin tot einde was alles tip top in orde! Heel fijne gastvrouw! We hebben er van genoten en komen zeker nog eens terug...

DamieFrançois
Damierecommends this restaurant for:
Reviewed on 30/03/2015

HEERLIJK SMULLEN GEBLAZEN - VOOR HERHALING VATBAAR

Na een vriendelijk (beetje stijf misschien) onthaal werden we naar onze tafel begeleid - fijn de stoelen bijgeschoven. Dit was het begin van een culinair feestje: van de aperitiefhapjes (ware kunststukjes)tot het dessert en de koffiehapjes. Het was een ontdekkingsreis van nieuwe smaken of combinaties. De gerechten waren mooi gepresenteerd maar toch met de nodige aandacht voor de ingrediënten. De moeite waard!!!

date score