Reviews for 't Russelt

296 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
296 reviews
date score
Maria Stella
Reviewed on: 20/10/2020
Maria Stella recommends this restaurant for: Gastronomy

Heel lekker gegeten en super bediening,en heel...

Heel lekker gegeten en super bediening,en heel mooi zaak

Michelle
Reviewed on: 19/10/2020

Het eten was heerlijk. Geweldig trots op onze...

Het eten was heerlijk. Geweldig trots op onze oud-leerlingen Jarne en Lennert

Greet
Reviewed on: 14/10/2020
Greet recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Kwaliteit/prijs is top. Vriendelijke bediening...

Kwaliteit/prijs is top. Vriendelijke bediening en een zeer gezellig kader. We hadden een super avond.

Luc
Reviewed on: 12/10/2020
Luc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Mooi, lekker en aangenaam....

Mooi, lekker en aangenaam.

Dirk
Reviewed on: 12/10/2020
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy

Excellent service and great quality food. Allth...

Excellent service and great quality food. Allthought this is a Brasserie, I would say this is more a restaurant.

Sabah
Reviewed on: 09/10/2020

Lekker eten, goede en vriendelijke bediening,...

Lekker eten, goede en vriendelijke bediening, mooi decor.

Sandra
Reviewed on: 05/10/2020
Sandra recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Beste, mijn partner en ik vonden het zeer...

Beste, mijn partner en ik vonden het zeer geslaagd. Het eten was zéér lekker en geslaagd. Alhoewel ik een voorgerecht gevraagd had als hoofdgerecht en ik er van uitging dat ik dan een grotere portie zou krijgen.. Helaas. Maar, gelukkig dat het niet zo'n grote portie was want anders had ik misschien mijn heerlijke dessert (moelleux ) niet opgekregen! Alleen 1 opmerking: wij zaten binnen rechts aan de toog als je binnenkomt. Het tocht daar nogal. Dat is minder aangenaam. Eindconclusie! Top gegeten, top personeel en gezellige inrichting. Jos en Sandra Driesen

Milou
Reviewed on: 05/10/2020
Milou recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel lekker gegeten ! Alles tot in de puntjes...

Heel lekker gegeten ! Alles tot in de puntjes verzorgd en super vriendelijke bediening. Je geniet niet enkel van de culinaire gerechten maar ook van het prachtige interieur ! I'll be back ! ; )

Wendy
Reviewed on: 28/09/2020
Wendy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De kwaliteit van het eten is zeer goed en je...

De kwaliteit van het eten is zeer goed en je zit in een mooi kader. Persoonlijk vind ik het jammer dat de hoeveelheden (alcoholische) drank die je in je glas krijg (aperitief - wijn) aan de karige kant is, terwijl je er toch een behoorlijk bedrag voor betaalt. Het glas mag voller (tegen dezelfde prijs).

Edward
Reviewed on: 27/09/2020
Edward recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heerlijk eten, ruim voldoende en super personee...

Heerlijk eten, ruim voldoende en super personeel.

date score