Reviews for Bistro Koetshuis

22 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.4
22 reviews
date score
Vera
Reviewed on: 17/06/2019
Vera recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De service was vlot en het eten was heel lekker...

De service was vlot en het eten was heel lekker

Jan
Reviewed on: 11/06/2019
Jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hadden gereserveerd voor 11u30 om 12u30...

Wij hadden gereserveerd voor 11u30 om 12u30 is men pas onze bestelling komen opnemen en dit na herhaaldelijk teken van ons .Ik heb alle begrip voor de drukte die er was ,maar mensen die na ons zijn binnengekomen nam men de bestelling wel eerder op en werden ook eerder bediend .. Hopelijk worden wij volgende zaterdag 15/06 vlugger bediend !

Henriette
Reviewed on: 10/06/2019
Henriette recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner

We hebben meer dan een uur moeten wachten op...

We hebben meer dan een uur moeten wachten op ons eten... Ook bij het afrekenen werden we vergeten.o

Liesbeth
Reviewed on: 10/06/2019
Liesbeth recommends this restaurant for: Couples

Heel vriendelijke bediening, het verwenontbijt...

Heel vriendelijke bediening, het verwenontbijt was ook in orde! Minpunt was wel dat we 45 minuten moesten hierop, veel te lang voor een ontbijt. Met een peutertje erbij, dat een goed half uur flink in de eetstoel kan zitten, was dat dus niet aangenaam...

Sabine
Reviewed on: 09/06/2019
Sabine recommends this restaurant for: Groups

- weinig keuze op de menu - deel van het eten...

- weinig keuze op de menu - deel van het eten was koud - slechte bediening - ongezellig

Ben
Reviewed on: 05/06/2019
Ben recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De vriendelijkheid van de uitbater van de bistr...

De vriendelijkheid van de uitbater van de bistro (Tim) is top. De man heeft een gevoel voor humor en gaat op een sociaal vlotte manier om met de klanten. De keuken was wederom zeer traag. 57 minuten moeten wachten op ons ontbijt. Nadat we Tim aanspraken en de keuken bijgestuurd werd ging alles wel zeer vlot. De setting/ inrichting van de bistro is stukken aangenamer dan voorheen. We gaan zeker nog terug. Hopelijk draait de keuken dan iets vlotter.

jozef
Reviewed on: 03/06/2019
jozef recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijk Vlot Lekker Mogelijkheid tot reserv...

Vriendelijk Vlot Lekker Mogelijkheid tot reservatie

Marc
Reviewed on: 02/06/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke en goede service! Eten lekker!...

Vriendelijke en goede service! Eten lekker!

Jean & Bernadette
Reviewed on: 27/05/2019
Jean & Bernadette recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

bijzonder vriendelijke en snelle bediening....

bijzonder vriendelijke en snelle bediening.

Ivan
Reviewed on: 26/05/2019
Ivan recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

De accommodatie is ruim en geeft geen gevoel...

De accommodatie is ruim en geeft geen gevoel van drukte ondanks de grote massa bezoekers aan het domein .

date score