16/20 Gault&Millau
1 Michelin star
Wiemesmeerstraat 105 3600 GENK 089.35.58.28
Kitchen
French 
Budget
€€€
Closing days
Monday, Saturday noon, Sunday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
ludo
Reviewed on: unknown

Voor mijn 60ste verjaardag daar geweest op...

Voor mijn 60ste verjaardag daar geweest op zondag (overnachting dan gratis) voor 85€ /pers. : 7 gangen verrassingsmenu: alle gangen topkwaliteit ! een lekker wit huiswijntje erbij, de vriendelijke en gedreven service (ondanks toch vrij druk) maakten het geheel echt af: een aanrader !!! Ontbijt met champagne en uitgebreide keuze maakten het geheel zeker tot herhaling vatbaar.

Jenny
Reviewed on: unknown

Aangenaam restaurant, gezellig kader, verfijnd...

Aangenaam restaurant, gezellig kader, verfijnd eten en correct personeel.

Dirk
Reviewed on: unknown

Op aanraden van vrienden hier terechtgekomen...

Op aanraden van vrienden hier terechtgekomen , unaniem gekozen voor het 7 gangen menu (h)eerlijke gerechten , verrassende combinaties ,echt lekker gegeten , gerechten werden opgedient met de perfecte tussentijd ,heel vriendelijke bediening , ongedwongen sfeer , een adresje om te onthouden

Hilde
Reviewed on: unknown

Als collega hotelier ben ik er eens gaan eten...

Als collega hotelier ben ik er eens gaan eten met een vriendin als traktatie voor haar verjaardag- wij hadden het degustatiemenu genomen met een all- inn aan wijnen- zéér lekker gegeten, een vlotte bediening- en gul schenken met de wijn - daar heb ik zelfs voor de eerste keer in mijn leven een degustatie gekregen van verschillende kaassoorten vergezeld met (kleine) degustatie's van verschillende whisky's - origineel en heel verrassend! een dikke pluim voor de keuken toen, ik zou absoluut eens terug moeten gaan! Hilde De Backer Hotel The Oak Zutendaal

frank
Reviewed on: unknown

Chefkok Koen Somers is een crack van de bovenst...

Chefkok Koen Somers is een crack van de bovenste plank.Een reus van een vent met een hart smeltend in goede boter.Wat hij op uw bord tovert is prachtig.Prachtige wijnkaart aan de normale prijzen.Bediening correct. Met een goede maitre d'hotel zou dit een toprestaurant kunnen worden,maar dit hangt dus niet enkel van de keuken af.Toekomstig....??

All reviews of this restaurant