13/20 Gault&Millau
Europalaan 38 3600 GENK
Kitchen
Budget
€€
Contact
Show phone number Email Website Facebook
About this restaurant
gusto
Culinair hoogstaand en toch betaalbaar.
Een Limburgse topper van wereldformaat!

Gusto, een trendy restaurant met een waaier aan gerechten.
bij ons ben je de hele dag welkom en kan je zeven op zeven terecht.

en overheerlijk ontbijt, net zo uitgebreid als je zelf wenst.
Het lunchmenu bestaat uit vernieuwende, betaalbare én snelle gerechten.
In de namiddag relax je met een espresso of kopje thee en een vers gebakje.

’s Avonds combineer je de verfijnde (h)eerlijke gerechten met verrassende wereldwijnen uit onze rijke wijnbar. In de onze wijnbar word je verwend met kleine, verfijnde gerechten en topwijnen van Grapes – house of wines, ook verkrijgbaar per glas!
View all restaurant details
Review score
8.2 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Dirk
Reviewed on: 28/11/2017
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Fijne en lekkere ervaring.

Fijne en aangename ervaring, maar bij drukke momenten soms wat luidruchtig en chaotisch. Dit neemt zeker niet weg dat het een zeer goede zaak is. De degustatiegerechten zijn een aanrader omdat je dan een totaal beeld krijgt van wat ze te bieden hebben. Ik kom hier graag steeds weer en durf het zeker aan andere aan te raden. Misschien een minpuntje, als je heel uitgebreid gaat tafelen loopt de rekening ook op! Maar dan spreek ik over 4 degustatiegerechtjes per persoon, wijnen en koffie. Dan mag je rekenen op 100€ per persoon.

Sarah
Reviewed on: unknown

Enorm lekker gegeten!

Al verschillende keren geweest en het eten is keer op keer verbluffend. Enorm lekker, verrassend en goede prijs/kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat sommige van de bediening inderdaad arrogant over komen. Maar niet allemaal, ook erg vriendelijke medewerkers.

Romina
Reviewed on: unknown

Top !!!

Mooie zaak met prachtige gerechten, fijne en vlotte bediening. De degustatiegerechten zijn zeker aan te raden! Ze hebben ook een leuke wijnkaart voor wijnliefhebbers.

Gerard
Reviewed on: unknown

Design, trendy en uitermate lekker

Klassieke ingrediënten, eigentijds gebracht. We werden welkom geheten door een zeer leuke en attente gastvrouw. We lieten ons verleiden voor het seizoensmenu. Voorgerechtje verfijnd en fris, rivierkreeftjes, mijn favoriet! Iets te lang blijven plakken maar voor de rest, super :)

lieve
Reviewed on: unknown

Zalige avond met super eten

Heel lekker getafeld in Gusto. Ons laten verrassen door het WILD-menu. Hazenrug was van uitstekende kwaliteit en juiste cuisson. Koks kennen hun vak! Bediening vlot, vriendelijk en professioneel. Hier komen we terug!

placeholder
Andre
Reviewed on: unknown

teleurstelling

bij het binnenkomen werd je verwelkomd door een.. poetskar, het personeel kwam arrogant over, veel fouten tijdens de bediening, ondanks wij op dat moment de enige klanten waren. Het hoofdgerecht: entrecote: en saignant, geen vraag aan de klanten over de bakwijze. Dessert was koud, deels zou warm moeten zijn. Daarbij was het zeer storend dat de er een kar van de ene kant naar de andere kant werd gereden, men moest zelf stoppen met praten, daar men elkander niet meer kon verstaan. prijs/ kwaliteit verhouding klopt niet.

Nancy
Reviewed on: unknown

Zaterdagavond gaan eten in dit restaurant :...

Zaterdagavond gaan eten in dit restaurant : bij het binnenkomen hadden we wel de indruk dat we niet echt welkom waren : er kon geen glimlach af bij de juffrouw die ons onze plaatsen toonde. Op het eten, niets aan te merken, integendeel, zeer lekker, maar de arrogantie waarmee we werden bediend en aangesproken, was er over ! We hadden de indruk dat we "mochten komen eten", ... En dit na de supervriendelijke lunch diezelfde dag in La Botte : het verschil was immens...

Hein
Reviewed on: unknown

Verrassend

Vanbuiten zou je het niet denken en het interieur ziet er nogal speciaal uit, maar het eten is superlekker een heel verzorgd. Alleen jammer dat we de 2de wijn van de aangepaste wijnen zelf moesten vragen. Tijd tussen gerechten was ideaal. Dit is zeker een aanrader om uitstekend te eten zonder in een klassiek en stijf restaurant te moeten zitten. Hier komen wij graag terug.

antoinette
Reviewed on: unknown

Toch even vermelden hier, ben zo geen schrijver...

Toch even vermelden hier, ben zo geen schrijver maar heb hier gegeten en even gepraat met de nieuwe zaakvoerder, jonge gedreven jongeman die uitpakt met deze zaak. Wel verdient een steuntje. Echt, top presentatie, top ingrediënten, topwijnen geserveerd met kennis van zaken, wij gaan terug, hoewel voor ons niet bij de deur :)

Maria
Reviewed on: unknown

Ik ben hier onlangs geweest en heb enorm genote...

Ik ben hier onlangs geweest en heb enorm genoten met mijn vriend. De zaakvoerder heeft ons gegroet en we zijn de rest van de avond echt in de watten gelegd. Het eten is bijzonder verfijnd, en het kader is echt fantastisch. De open keuken is ook erg leuk. Ik moet zeggen dat elk gerechtje een kunstwerk was!

All reviews of this restaurant